fashionnova_havananights.jpg

Fotó: Fashion Nova

A Fashion Nova divatcég „kreációja” ez a nadrág-harisnyakötő hibrid, ami után valószínűleg csak sztriptíztáncosnők fognak kapkodni, számukra munkaruhának tökéletes. Napra semmiképp nem érdemes menni benne, mert a világ leghülyébb barnulási csíkjait szedné össze, aki megtenné. Sőt, úgy általában semmilyen helyre, ahol le kell ülni, mert valahogy nem tűnik igazán higiénikusnak a dolog...Szellőzés szempontjából persze mindenképpen előnyös, viszont a hordása valami miatt feleslegesnek tűnik, hiszen pont azokat a részeket teszi közszemlére, amiket még a legapróbb rövidnadrág is eltakar. Esetleg akkor jöhet még jól, ha valakinek hirtelen strandra kell mennie, és már nincs ideje lábat borotválni, hiszen az alsó végtagokat remekül elfedi – de a fent említett hülye barnulási csíkokkal kellene megfizetni a projekt árát.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FashionNova.com (@fashionnova) által megosztott bejegyzés,

Szintén a Fashion Nova tervezőinek kezei közül került ki ez a láthatóan nem természetes anyagból készült piros body (esetleg fürdőruha, végül is a PVC remekül lepergeti a vizet), amit már nézni is kényelmetlen, nemhogy felvenni. Ez a cucc két dolgot garantál: egy akkora tevepatát, ami még a Holdról is látszik, és egy (vagy inkább) több utat a nőgyógyászhoz, majd onnan a patikába. Értjük, hogy a szépségért szenvedni kell, de sehol nem volt szó arról, hogy hüvelygombát is kell kapni érte, vagy legalábbis kettévágni a szeméremdombod. Az inspirációt hozzá valószínűleg az a piros kezeslábas szolgáltatta, amit Britney Spears viselt az Oops!...I Did It Again kilpjében, de ha megpróbálnád benne előadni bármelyik ott látott táncmozdulatot, lehet, hogy még a mentő is elvinne.

balenciaga_poloing.jpg

Fotó: Balenciaga

Ez a Balenciaga által piacra dobott csodás ruhadarab új értelmet ad a „pólóing” kifejezésnek – ugyanis szó szerint az. Egy teljesen átlagos póló, és egy teljesen átlagos férfiing románcából jött világra ez a torzszülött. Az a legjobb benne, hogy ha valaki nem tudja eldönteni, hogy bizonyos helyekre, és alkalmakra mit vegyen fel, az ebben bárhol, bármikor lehet rosszul öltözött. De legalább a  ruházatát kritizáló márkamániásokat meghathatja azzal, hogy 124 (!) dollárt, azaz potom 35 ezer forintnak megfelelő összeget köhögött ki érte a Balenciaga webshopjában.

luisaviaroma.jpg

Fotó: Luisaviaroma

Van az az örök érvényű mondás, hogy „a kevesebb néha több”. Nos, erre a Jacquemus márkájú szoknyára ez nem igaz: az ő esetében a kevesebb az valóban kevesebb. Majdhogynem semmi. Szoknyának mindenképpen nehezen nevezhető, hiszen a sliccelésének köszönhetően vannak olyan fürdőruhaalsók, amik kevesebbet mutatnak ennél a ruhadarabnál. Természetesen egy otthoni pásztorórára teljesen alkalomhoz illő viselet is lehet – feltéve, ha valakinek van lehetősége kiadni érte 260 dollárt, azaz körülbelül 70 ezer forintot, mert ennyibe kerül ez a szó legszorosabb értelmében minimalista ruhadarab. Pontosabban ez csak az eredeti ár, amit már lenyomtak 180 dolcsira, de én bevallom, még mindig sokallom kicsit az összeget olyasvalamiért, ami úgy néz ki, mintha egy kéztörlőt tekert volna valaki a csípője köré.

net-a-porter-farmerkabi.jpg

Fotó: Net-a-porter

A legvégére pedig jöjjön a személyes kedvencem, a Slenderman-farmerdzseki (ha valakinek nem ismerős a név, katt ide) aminek térdig érő ujjaira nincsen logikus magyarázat. Ki találta ki?  Miért? Kinek áll ez érdekében? Hogy eszel benne levest, és ami még nagyobb kérdés, hogyan törlöd ki benne a segged? És egyáltalán, ha felveszed, hogyan gombolod ki? Sőt, HOGYAN GOMBOLOD BE? Ami biztos, hogy vannak a világon olyan emberek, akik ezekre a kérdésekre tudják a választ, ugyanis ez a Y/Project márkájú kiengedett kényszerzubbony sold out a Net-a-porter webshopjában, azaz elkapkodtak belőle minden_egyes_darabot. Annak ellenére, hogy az ára 347,5 dollár (50 százalékos akció van rá, hurrá), ami testvérek között is százezer forintot jelent.