Valljuk be, a tökéletesség hajhászása illik a leginkább arra tendenciára, ami mostanában a közösségi médiát jellemzi, és amiről nem egy cikket írtam már itt, a Lilulanden. Volt, hogy követendő, pozitív testképpel foglalkozó bloggereket mutattam be, de olyan is előfordult, hogy mélységesen fel voltam háborodva az influenszerek és Insta-celebek frusztrálóan tökéletes képeitől. Na, ezt a frusztrációt oldja fel az a néhány profil, amire rátaláltam az elmúlt időszakban. Kövesd őket te is, ha inkább nevetni szeretnél az önbizalom-rombolóan tökéletes fotók nézegetése helyett! 

Apró betűs megjegyzés: egy idei kutatás kimutatta, hogy a nők, akik több paródiát néznek a közösségi médiában, elégedettebbek a testükkel, és általánosságban véve is jobb a közérzetük, mint azoknak, akik zömmel komoly, modellekkel és bloggerekkel készült tartalmakat fogyasztanak. Még egy ok, hogy inkább tökéletlen és humoros képeket/videókat nézegess!

Celeste Barber 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you’re flat out trying to keep the world interested in your talent. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #kourtneykardashian

Celeste Barber (@celestebarber) által megosztott bejegyzés,

Azt hiszem, ő az, akit nem kell bemutatni – ha valaki nem ismerné, a képei és videói mindent elárulnak helyette is. Az ausztrál színésznő-humorista igen hamar összeszedett 5.7 millió követőt, amin nem csodálkozom, ugyanis megteremtette az elképesztően vicces celeb-paródia műfaját. Ha bármikor úgy érzed, hogy rád férne egy kis önbizalomboost, nézd meg Celeste legújabb posztjait! Biztos, hogy találsz köztük olyat, amin hatalmasat fogsz nevetni. 

diet_prada 

Ha érdekel a divat, de néha azért felteszed a kérdést, hogy “ez mégis mi az atyaúristen?”, amikor megnézed a legújabb kifutós trendeket, ez a neked való Instagram-profil. Celebek, modellek, divattervezők legelvetemültebb kreációiból csinál viccet, nagyon hétköznapi és humoros formában. Mégis ki másnak jutna eszébe Serena Williams Met-gálán viselt sárga ruháját egy omletthez hasonlítani? 

Tommy Lenk 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ᴛᴏᴍ ʟᴇɴᴋ (@tommylenk) által megosztott bejegyzés,

Ő az a pasi, akinek imádni fogod a humorát: hasonlóan Celeste-hez, Tommy is nagyon jó a celebek megjelenésének és outfitjeinek parodizálásában. De érdemes a videóit is megnézni, rettentően szórakoztatóak tudnak lenni! 

Taste of Streep 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

whoops yesterday was national pizza day

tasteofstreep (@tasteofstreep) által megosztott bejegyzés,

Ha szereted a divatot, szereted a jó kajákat, és szereted Meryl Streepet, biztos, hogy imádni fogod ennek a kissé fárasztó humorú oldalnak a képeit. Itt nemes egyszerűséggel minden posztban Meryl Streep van ráphotoshoppolva egy adag kajára. Imádni való, én teljesen odavagyok érte és inkább ezt nézegetem egy jó kis pizzázós este után, mint a Hadid-testvérek lapos hasát! 

betches 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Job interviewer: what are your goals? Me: to graduate from the skinny arm phase @kaydenhines @betchesbrides

Betches (@betches) által megosztott bejegyzés,

Ha szereted a szöveges öniróniát, de még nem követed a betches nevű oldalt, akkor gyorsan pótold! Baromi vicces dumákkal és szerkesztett fotókkal bombázzák a faladat minden nap. Nekem mindig jobb kedvem lesz ezektől a posztoktól.

Tilda Lindstam 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Street style

Tilda Lindstam (@tildalindstam) által megosztott bejegyzés,

Egy elképesztően sikeres modell, akiről azt gondolnád, hogy 100%-ig elégedett az életével. De ez nem így van és ezt nem is fél megmutatni. Én pedig ezért szeretem, hiszen minden posztja tele van humorral és öniróniával, ő is imádja kihangsúlyozni a tökéletlenségét. Érdemes követni, szerintem ő a divatipar egyik legviccesebb szereplője! 

A nyitókép forrása: Celeste Barber Instája