Hableány fitnesz

Elsőre nem értettem a jelenséget, de mára már megszoktam, hogy felnőtt nők - olykor egészen nyíltan - képesek rajongani a sellőkért, így a hableányos edzéstől már a szemem sem rebbent. Oké, bevallom, igazából még ki is próbálnám a vicc kedvéért. Ha pedig kiderül, hogy Ursula-alakból Ariel-derekat lehet vele faragni, akkor még bérletet is vennék.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

POPSUGAR Fitness (@popsugarfitness) által megosztott bejegyzés,

Kecskejóga

Ha már valaki haszonállattal akar edzeni, egy kecskegida valóban jobb választás, mint mondjuk egy szürkemarha. Ettől még érthetetlen, hogy miért jó az ászanák közt azon parázni, hogy melyik póz közben jön rá a cuki kis állatra a bogyózási vágy. Akik kecskékkel a hátukon jógáznak (már leírni is rém fura) állítják, hogy a kisállat társasága megnyugtatja őket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goats To Go® (@goatstogo.farm) által megosztott bejegyzés,

Meztelen jóga

Egyértelműen a „nincs az a büdös élet” kategória. Tudom, én mondtam, hogy változatosságra vágyom, de azért, na! Nem tudom elképzelni (nem is akarom) hogy mindez hogy festhet, mikor nem a négy fal között űzi valaki, hanem mondjuk egy csoportos edzésen. Annak tudatában, hogy milyen pózok léteznek, szerintem a szememet sem merném kinyitni közben. Dacára annak, hogy akik büszkén felvállalják az ádámkosztümös jógát, általában igen kidolgozott idomokkal bírnak. Én valószínűleg inkább úgy festenék, mint egy lamantin ellés közben. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Michelle Melendez (@yogabunny) által megosztott bejegyzés,

Jukari Fit to Fly, a cirkuszi edzés

Első pillantásra tetszett. Tök jópofa lehet lógni a levegőben, tiszta Cirque du Suleil-életérzés. Leszámítva egy apróságot. Arra a magasan lógó rúdra fel is kell ám mászni. Már látom is lelki szemeim előtt: mire sikerül felküzdenem magam a hintaféleségre, már rég mindenki hazament, a takarítók leoltották a lámpákat, a biztonságiak elbóbiskoltak, én meg csak halkan kiáltozom a teremben: „hahó, nézzétek, sikerült, én is felmásztam, hahó, van itt valaki?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sección Ciudad (@seccionciudad) által megosztott bejegyzés,

Reggeli rave-party 

Gyerek altatása, Netflix, forró fürdő, kártyázás a férjemmel  - az utóbbi időkben ezek a vad estéim fő tevékenységei. Annyi "fiatalság-bolondság" marad  bennem estére, mint Mary Poppinsban, amire tök jó megoldás lehet, hogy reggelre tolom át a bulikázást. Esküszöm, nagyon bejön ez az ötlet, és ha lenne itthon ilyen, tuti elmennék rá! Lehet keresek valami online verziót...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning Gloryville (@morninggloryville) által megosztott bejegyzés,