1. Laposhas reklámok = visítófrász

Minden létező módszert elolvasol a neten, ami segíthet abban, hogy lapos legyen a hasad. Mikor viszont az ezredik magazin ajánlja, hogy hullahoppkarikázás közben kortyolgass forró citromos vízbe mártott főtt tojást, elengeded a kérdést. Jár a taps, ha sikerült megállnod ,hogy valaha rendelj azokból a fura hason rezgő „zsírégető” övekből, amiket nagyon mosolygós és nagyon kockás hasú párok reklámoznak a tévében. 

2. Hasprés közben úgy fújtatsz, mint egy versenyló

Végigcsinálod a legtöbb jó értékelést kapott 30 napos hasizom kihívást. Többször is. Amitől persze csak még jobban felhúzod magad, hiszen minden egyes felülésnél szembesülsz azzal, hogy amint nem kinyújtott karral fekszel hanyatt, egyből megjelennek az általad annyira utált kis gyűrődések. Azt még csak-csak megemészted, hogy a kihívás harmadik napján sem látsz változást (pedig nagyon nézegeted magad a tükörben), de azt már nehezebben, hogy a 30 nap lejártakor a nyakhúzódáson kívül más változást nem érzékelsz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prosa Versi Arte (@lartedellasprezzatura) által megosztott bejegyzés,

3. Amint meglátsz egy fényképezőgépet, egyből behúzod a hasad 

Automatikusan behúzod a hasad, ha fényképeznek. És akkor is, ha találkozol valakivel, ruhát próbálsz, vagy felállsz ebéd után. Ha pedig strandra mész, már tudattalanul is simán fél napokat behúzva tudod tartani a hasad, amitől aztán otthon, mikor elengeded magad, csak még inkább úgy érzed magad, mint egy lamantin. 

4. Úgy simized a kitolt hasadat, mintha babát várnál 

A sok hasbehúzós pillanatot ellensúlyozva, van egy (nagyon) titkos szokásod: a tükör előtt megállva jól kitolod a hasad és elnézegeted, hogy milyen lennél kilenc hónapos terhesen. Mivel te magadat sokkal rosszabb színben látod, mint ami a valóság, ezért azt vizionálod, hogy úgy nézel ki, mint a 22 hónapig várandós elefánt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julian Deleij (@freemanacid) által megosztott bejegyzés,

5. Alapdarab az alakformáló

A szexi és otthoni kényelmes bugyik között tuti lapul legalább egy hasleszorító vagy alakformáló fehérnemű, ami nélkül kizárt, hogy lenge ruhában mutatkozz.

6.Laposabb has... a reggeli első falatig

A sors kegyetlen fintora, hogy reggel, mikor belenézel a tükörbe, konkrétan laposabb (vagy legalábbis kisebb) a hasad, mint lefekvés előtt. Ami aztán pont addig tart, míg meg nem eszel egy fél pirítóst. 

7. Nem az Instagram hozza meg az önbizalmadat, hanem...

Nagy rajongója vagy a reneszánsz festészetnek, mivel akkoriban nemhogy nem retusálták, de még istenítették is azokat a nőket, akiknek nem volt lapos a hasuk. Igaz, hogy időben egy kicsit eltévedtél, de jó tudni, hogy volt egy kor, amiben nagy sikered lett volna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jonna/Panda 🇸🇪 (@pa.i.nda) által megosztott bejegyzés,