Képgaléria

Tina először bemutatta a két részből álló terméket, ami azt ígéri, hogy eltünteti a mitesszereket. Mielőtt feltette volna a tapaszt és a maszkot, ránagyított az arcára a mikroszkóppal, hogy lássa, milyen a bőre állapota. Az eredmény tényleg meglepő volt, az orra környéke tele volt mitesszerekkel, pattanásokkal és szőrszálakkal. Nem ez az első alkalom egyébként, hogy megállapítja, hogy nem túl szép látvány a bőre, ha ilyen közelről nézi.

Először a kis tapaszt tette az orrára, ami azzal kecsegtet, hogy kicsit felpuhítja és lazítja a mitesszereket, hogy később könnyebben ki lehessen őket húzni a felkenhető maszkkal. 10 perc után le is szedte a tapaszt, hogy jöhessen a kísérlet látványosabb része.

Egy vastagabb tollra emlékeztető nyomóval elkezdte felkenni a csokikrém állagú ragacsot az orrára. Próbálta mindenhol egyenletesen eloszlatni a barna cuccot, közben megjegyezte: annyira nem örül neki, hogy a krémnek műanyag szaga van. A megadott 15 perc helyett majdnem félórát hagyta fenn, hogy tuti jól megkössön az anyag, és le lehessen húzni.

A megkötött maszk leszedése eléggé fájdalmas és macerás volt, Tinának még a hajszárítóját is be kellett vetnie, hogy könnyebben lehúzhassa. Miután nagy nehezen lefejtette magáról, már csak a mikroszkópos eredményhirdetés maradt hátra.

Tina először a lehúzott maszkra nagyított rá, hogy lássa,ragadt-e rá mitesszer. A látvány eléggé gusztustalan volt, engem leginkább egy szőrös, fertőzött nyelvre emlékeztetett. Jó hír viszont, hogy a szőrszálakon kívül néhány mitesszerre emlékeztető fekete pontocska is volt a ragacson.

Első rázoomolásra nagy változás nem történt. Tina újra körbejárta az orr környéket a mikroszkóppal, de ahhoz képest, hogy pár perccel korábban majdnem a saját bőrét is sikerült lenyúznia, meglepően hasonlított a látvány a maszk előtti állapothoz.

Nagyon finoman fogalmazott, mikor kijelentette, hogy nem annyira elégedett a végeredménnyel. Miután szabad szemmel is megnézte az arcát, határozottan látszódtak a kis fekete pöttyök, így nem is adott jó értékelést a terméknek, és felhívja rá a figyelmet, mennyire becsapós tud lenni: az, hogy fájt lehúzni a maszkot, nem azt jelenti, hogy hatásos is. Ráadásul ez csak egy termék volt a sok közül, amit a sima bőr elérésével reklámoznak. Remélem, arról is készül majd videó, amikor megtalálja az igazit!