Mennyi időt töltesz naponta a fésülködőasztalodnál? 

Másfél órát vesz igénybe a sminkem, fél órát pedig a frizurám. Szóval összesen két órát ülök itt naponta. Ez szerintem nem sok. A szemöldököm tetovált, a szempillámat havonta egyszer felrakják, szóval ezekkel nem kell bíbelődnöm. Muszáj, hogy hosszúak legyenek a pilláim, hisz Barbie-nak is azok. Nem beszélve arról, hogy ettől nyitottabb lesz a tekintetem, nagyobb lesz a szemem.  

Miből áll pontosan a sminked? 

Először lealapozom az egész arcom, hogy egyenletes legyen a bőröm. Világos szemhéjpúdert viszek fel, ettől nagyobbnak tűnnek a szemeim. Kontaktlencsém is van, természetesen „Barbie kék színben”, ez is ad egy kis tuningot optikailag. Az alapozóra porpúdert használok, ettől, még selymesebb és egyenletesebb lesz a bőr. Majd egy kis rózsaszín pírt is felrakok, amitől egészséges, friss érzete lesz a bőrömnek. Végül kihúzó tust használok, ettől is még nagyobbak lesznek a szemeim. De amúgy nincs sok festék az arcomon. Mindenki azt hiszi, hogy vastagon sminkelek, pedig ez nem igaz. Nem az a célom, hogy feltűnő legyen a sminkem, inkább azt szeretem hangsúlyozni, amit a természet adott. 

És mit adott a természet a Barbie külsődhöz, és mit a plasztikai sebészek? 

A derekam például a genetika ajándéka. Az anyukámnak és a nagymamámnak is ilyen vékony dereka volt, a családban mindenki magas és vékony. Az orrom plasztikáztattam, de leginkább azért, mert gyerekkoromban leestem a hintáról, eltörtem, és nem szépen forrt össze. De még most sem vagyok elégedett vele, nemsokára újra kés alá fekszem miatta. Ezen kívül a mellem nagyobbíttattam csak meg. Most készülök a szemem alatti részt feltöltetni, és egy kis ajaktöltés sem árt majd. Ami nem eredeti még, az a hajam, ami hosszabbítva van, és persze festve, hisz Barbie csak szőke lehet. Illetve szoktam még póthajat is belerakni néha, mert egy átlagembernek nincs olyan sűrű haja, mint a Barbie-nak. 

Mi az, ami Barbie-nak megadatott, és egy átlagembernek nem? Te miért akartál már gyerekkorodban is az amerikai babára hasonlítani? 

Kislányként megszállottja voltam a babáknak. 12 évesen kaptam az első Barbie-m. A ’90-es éveket írtuk, szóval csak nekem volt Barbie-m a környéken, így összegyűjtöttem minden kelléket, amim csak volt hozzá egy nagy zsákba, és kivittem a játszótérre, hogy mindenki tudjon játszani vele. Tulajdonképpen a Barbie hozta össze a környék gyerekeit. Aztán eldöntöttem, hogy amikor felnövök, nekem is lesz rózsaszín autóm, rózsaszín lakásom, szóval Barbie lett a példaképem. Kislányként úgy gondoltam, hogy az ideális nőnek úgy kell kinéznie, mint ennek a babának: legyen vékony, karcsú derekú, magas, legyenek nagy szemei, pillái és szőke haja. Rögtön tudtam, hogy ilyen akarok lenni én is, szóval befestettem a hajam, lefogytam, megcsináltattam az orromat, a mellemet, és így tovább. Tudom, hogy sok olyan lány van, aki szőke, vékony, és szereti a rózsaszínt, de őket nem hívja senki Barbie-nak, engem viszont igen. Megállítanak az utcán, és megkérdezik, hogy Ön Barbie? Egyszer megkérdeztem egy pszichológust, hogy miért van ez így? Azt válaszolta, hogy azért, mert ezt az életet élem. Nem csak a kinézetem Barbie, hanem az egész életem vele kapcsolatos. A lakásom, a munkám az autóm, és minden, amit csinálok. Szerintem Barbie egy boldog baba, hisz azzal foglalkozik, amit szeret. Én is így vagyok ezzel.  

barbiebaba-kocsija.png

Mi mindent kell tenned azért, hogy megtartsd a Barbie külsőd? 

Próbálok nem enni édességeket, nekem egy kis csoki, vagy fagyi sem fér bele. Nagyon ritkán engedem meg magamnak ezeket a kis huncutságokat. Fontos, hogy figyeljek az étkezésemre, mert nem sportolok, nincs erre időm. Bár aktív az életmódom, sokat dolgozom, és mivel énekelek is, ezért a színpadon is táncolok néha, meg ugrálok a gyerekekkel. Nekem ez a fitness. 

És mit hord egy élő Barbie a táskájában? 

A fésűm mindig velem van, 30 percenként megigazítom a hajam. A tükrömet sem hagyom otthon soha, abban sokat nézem magam. Nem azért mert ennyire önimádó vagyok, hanem azért, hogy a rúzsom el ne kenődjön. Fontos, hogy minden pillanatban tetsszek az embereknek. Az egész smink készletem is velem van, rúzs, tus, szemhéjpúder, alapozó, kézkrém, parfüm. Meg persze az okmányaim, a telefonom és a Barbie autóm kulcsa.  

A külsőddel a folyamatos tökéletességre törekszel. Van bármi, amivel mégsem vagy elégedett magadon? 

Az orromon kívül minden testrészemmel elégedett vagyok. Nem is tudom mi a legszebb rajtam, szerintem minden szép. Az interneten azt írják, hogy a lábaim a leggyönyörűbbek. Szerintem minden testrészem ugyanolyan szép. 

És mit jelent számodra a szépség? 

A szépség egy nő számára a legfontosabb kell, hogy legyen, hisz a férfiak a szemükkel szeretnek. Senkit nem érdekel első látásra, hogy milyen okos vagy, mindenki egy olyan ápolt és szép nőt szeretne maga mellett tudni, amilyen én vagyok. 

interju-werk-oroszbarbiebaba.png

A nők hogyan szokták kommentálni például az ilyen kijelentéseid?  

Engem minden nő utál. Figyelik az életemet az interneten keresztül, mintha nem lenne saját életük. Vannak olyan nők, akik minden lépésemet követik, és megszállottá válnak. Attól lesznek boldogok, ha valami rossz kommentet kapok egy képem alá. A nők azt várják, hogy mikor fogok megöregedni. De valahogy nem öregszem, hisz Barbie mindig fiatal marad. 

Ebben biztos vagy? 

Persze! 20 vagy 30 év múlva is ugyanazt fogom csinálni, amit most. Nem készülök arra, hogy bármin is változtassak. Jól érzem magamat ebben a szerepben. Lehetséges, hogy más plasztikai műtétekhez is kell majd folyamodnom, de készen állok megtenni mindent, hogy fiatal és szép maradjak. Talán majd a stílusomat kissé klasszikusabbra kell vennem, hisz egy nagymama tütü szoknyákban azért nevetségesen festene.  

Sok gyerek és tinédzser rajongód van. Rájuk hogy hatnak az üzeneteid? 

Én semmiképpen sem azt hangoztatom, hogy mindenki úgy nézzen ki, mint a Barbie, és mindenki feküdjön kés alá, vagy diétázzon. Ez az én saját választásom, ez az én életem.