Némi tapasztalatom pedig van a témában: már kanállal is próbáltam tökéletes vonalat húzni (sőt, még a Fogalmatlan Fickóknak is meggyűlt vele a bajuk). Lényeg a lényeg: próbálkozni fogok, mert nagyon bejönnek ezek a sminkek. Íme 5 elképesztően kreatív, és annyira irigylésre méltó tusvonal, hogy külön tanfolyamot kellene indítani mindegyiknek a festésére. 

A merész  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diane Kendal (@diane.kendal) által megosztott bejegyzés,

A sminkre sokszor igaz a mondás, miszerint a kevesebb több - na, ez az a kinézet, ami kifejezetten ellene megy ennek. Amikor ilyen tusvonalakat látok, inkább azt mondanám, hogy a "sok sokkal több" - és ez így is van rendjén. Bár kétlem, hogy képes lennék magamnak ilyen tökéletes szemsminket varázsolni, egyszer azért ki akarom próbálni...

Az 'épphogy ottvan'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sara Grace Wallerstedt (@walldamort) által megosztott bejegyzés,

Az egyszerűvel nem lehet mellényúlni - és így van ez a tusvonalak terén is. Az az érdekes, hogy ahhoz, hogy elérd ezt a hatást, kifejezetten művészkedni kell, én már próbáltam: húztam egy nagyon vékony vonalat a pilláim tövébe, és azt dolgozgattam el egy másik, vékony ecsettel. Legalább 20 percem ráment, de megérte, mert elegáns, és kicsit füstös hatású lett tőle a szemem. Nagyon szerettem, a mai napig rendszeresen alkalmazom, ha éppen időmilliomosnak érzem magam.

A kontúros-füstös

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pat McGrath (@patmcgrathreal) által megosztott bejegyzés,

A legdurvább éjszakai partisminkek egyike - én maximum egy-két fotó erejéig vállalnám be, mert általában, ha hajnalig tartó, táncos, “ereszdelahajamos” estére készülök, még a legvízállóbb termék sem elég tartós... Ez a tipikus esete a "megcsináltam 4 óra alatt, élveztem 2 percig, lemostam fél óra alatt"-sminknek. De cserébe marha szép. 

A színes 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lynsey Alexander (@lynseyalexander) által megosztott bejegyzés,

Ezért teljesen odavagyok - remélem, a következő fesztiválszezonra kikupálom magam, és sikerül majd ilyen durván színes, kicsit absztrakt mintás tusvonalakat festenem, mert ha valami, akkor ez igazán vad és művészi egyben... Az idei nyár abszolút slágere, és mindent megteszek majd, hogy begyakoroljam!

A szemzugos 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diane Kendal (@diane.kendal) által megosztott bejegyzés,

Sosem próbáltam még úgy meghúzni a tusvonalamat, hogy az ne csak egy vonal legyen, hanem egy kész keret, de kifejezetten tetszik ez az ötlet. Nem csak extrémmé varázsolja a szemsminket, de optikailag egy nagyon különleges formát is alkot – lehet, hogy négyszer fogom kiszúrni a szememet, miközben próbálkozom, de akkor is nekifogok majd!