Bár igaz, hogy ahány nő, annyi színárnyalat, a Vogue mégis arra vállalkozott, hogy összegyűjti a világ legnépszerűbb piros árnyalatait. Van köztük olyan, amiből az Egyesült Államokban a mai napig óránként (!) hármat eladnak és olyan is, aminek az elkészítését maga Giorgio Armani felügyelte. Ha te még nem találtad meg az igazit, akkor inspirálódj a galériából, amennyiben viszont már van favoritod, akkor ne tartsd magadba, mutasd meg nekünk!

Képgaléria

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture

A több, mint húsz árnyalat közül az Yves Saint Laurent "Le Rouge" klasszikus piros rúzsa nem meglepő módon az egyik legnépszerűbb a világon. Miután az YSL volt az első divatház a világon, aki a "szenvedély színének" kiáltotta ki a pirosat, komolyan vették, hogy a piros rúzsuk is maga legyen a csábítás jelképe. A rúzs ára 11 000 forint körül van. (Fotó: amazon.com)

Chanel Rouge Allure 99 Pirate

Dakota Johnson, Jennifer Lawrence, és Natalie Portman színésznők is előszeretettel viselik ezt az árnyalatot. Az ára 12 000 forint. (Fotó: amazon.com)

Revlon Super Lustrous Lipstick "Love That Red" árnyalata

A rúzs az egyik különlegessége, hogy avokádóolajat és és E-vitamint is tartalmaz, így amellett, hogy nem szárítja az ajkakat még ápolja is őket. 2000 forintért kapható. (Fotó: amazon.co.uk)

Bobbi Brown Luxe Lip Color parisian red

Klasszikus, inkább csillogó hatású piros, amit sokan azért szeretnek, mert tartós és nem szárítja az ajkakat. 1100 forintba kerül. (Fotó: temtalia.com)

Dior Rouge lipstick in 999

Az egyik legkeresettebb rúzs a világon. 1953-ban mutatták be először a kifutókon és az Egyesült Államokban azótais óránként 3 darabot adnak el belőle. 12700 forint körül kapható. (Fotó: amazon.com)

NARS Cosmetic in Cruella

Az egyedüli termék a listán, ami inkább hasonlít egy vastagabb szájceruzára. Sokan pont emiatt szeretik, ugyanis állítják, hogy a formájának köszönhetően könnyű vele dolgozni. Az ára 8000 forint. (Fotó: NET-A-PORTER)

Giorgio Armani Lip Maestro in 400

A legenda szerint Giorgio Armani 96 alkalommal tért vissza abba a laboratóriumba, ahol ezt a terméket állították elő, hogy biztosra menjen: a rúzs színe pont olyan, mint a vörös rózsa belső szirma. Az ára 12 000 forint. (Fotó: shape.com)

Tom Ford lip color Cherry Blush

A termékleírás szerint ennek a rúzsnak kiemelkedően magas a pigmentációja, felkenés után pedig szatén hatása van. Ha ez a szín mégsem tetszik annyira, akkor ezt a típust több,mint 50 (!) különböző színben kipróbálhatod. Az ára 15 000 forint körül van. (Fotó: Tom Ford hivatalos oldala)

Maybelline New York Color Sensation "Touch of Spice"

A lista egyik leginkább pénztárcabarát terméke, amit akár drogériákban is megtalálhatsz körülbelül 2000 forintért. (Fotó: eBay)

Mac Ruby Woo

Íme a világ egyik legnépszerűbb rúzsa! Annyira keresett, hogy a mai napig percenként 7 darabot eladnak belőle. 7000 forintért kapató. (Fotó: nykaa.com)