Anita: Kell a Púder szempillaspirál 

kap-anita-spiral.png

Főszerkesztőnk, Anita a természetes hatást keresi, és a jelenlegi kedvence a KAP spirálja: 

Két dolgot szeretek benne nagyon: az egyik a keféje, amivel nagyon szépen ki tudom festeni még az apróbb pillákat is. Ha ezt a spirált használom, sosem ragadnak össze a pilláim, és nagyon természetes hatásúak lesznek. A másik, amit imádok benne, a festék állaga: se nem túl sűrű, se nem túl híg, és annak ellenére, hogy könnyű dörzsölés nélkül lemosni, nem maszatolódik el napközben. Az már csak hab a tortán, hogy panthenol, E-vitamin és keratin is van benne. 

Lilu és Márti: Lovely Curling Pump Up szempillaspirál 

lovely-spiral.png

A szerkesztőségünkből ketten is erre a termékre szavaznak, Lilu és Márti szerint is elképesztő ez a spirál, ami nem mellesleg 950 forintba (!) kerül: 

Szilikonos, kis feje van, így könnyen odaférek mindenhova a nélkül, hogy összekenném magam. Az egyik oldalán nagyon rövidek a "tüskék", ezért  a legkisebb pillákat is szépen befogja. A nevében is benne van, hogy „göndörítő”,  ami ebben az esetben tényleg igaz, megemeli, és szépen íveli a pilláim. Az eredmény csodás, fekete, hosszú, csomómentes pillasor  

-áradozik Márti. Lilu véleménye ugyanez, úgyhogy érdemes kipróbálni! 

Kriszti: Benefit Roller Lash Mascara 

meretezettszemes6.jpg

Kriszti számára a kényelem és a praktikum az első, úgyhogy ő a Benefit termékét ajánlja

Szeretem a fogását, színét, és hogy nem tudok vele hibázni.  A szilikonos kefés fej kisebb, mint a legtöbb spirálé, ezért mindenhol könnyen hozzáférek a pilláimhoz. Ha egy rétegben kenem fel, akkor szép természetes hatása lesz, ha kettőben, akkor dúsabbnak tűnnek a szempilláim. A kis tüskés fej szuperül működik – nem tudok annyira rohanni, hogy ne legyen tökéletes a végeredmény. 

Vanda: Catrice Glamour Doll Volume vízálló szempillaspirál 

vanda-szempillaspiral.png

Vanda is egy olcsóbbnak számító, viszont annál hatékonyabb darabnak fogadott örök hűséget: 

Számomra EZ a tökéletes szempillaspirál! Vízálló, szuper a szilikon keféje, szépen szétválasztja a pillákat, tartós, nem kenődik el, könnyű használni, és az ára sem eget rengető. Csomagolás tekintetében pedig a legszebb sminkcuccom ever! 

Kitti: Maybelline Total Temptation szempillaspirál 

maybelline-total-temptation.jpg

Kitti nagy Maybelline rajongó, úgyhogy nem csoda, hogy spirált is ettől a márkától választott

Kókuszkivonattal ápol, és krémes állaggal dúsít, ráadásul simán állja a sarat, miközben kicsit sem nehezíti el a pilláimat, és ami a legfontosabb: rétegezhető, nem csomósodik. Én nagyon szeretem, minden nap használom - neked is javaslom, ha minőségi, nem drága, és mindennapos használatra való spirált keresel!