A moszkvai manikűrös, aki Nail Sunny néven fut az Instagramon, nagyon sok emlékezetes pillanatot okozott már, legalábbis nekem: volt már igencsak elcseszett Harry herceg és Meghan Markle-műkörme, ragasztott fogkeféket a körmeire, csinált belőlük ezüst étkészletet (tényleg), de fogakat is, sőt, kapaszkodj meg, gyulladt pattanásokat is festett már a karmaira.

Mindezek ismeretében egyáltalán nem lepődöm meg, hogy az idei Halloween legfurcsább manikűrjét is tőle kapjuk: most éppen hajtincseket ragasztott a körmeire. De nem ám visszafogott, rövid "frizurát" csinált nekik: kimondottan hosszú hajat illesztett hozzájuk, amit aztán be is hullámosított, mert miért ne? Az összhatás kedvéért strasszokat is rakott a tövekhez, de ezzel már nem igazán tudott rontani az eleve szörnyű helyzeten.

Nail Sunny egyébként mindig nagyon kedvesen megmutatja, hogy hogyan készíti el ezeket a förmedvényeket, mintha valaha bárki is utána szeretné csinálni - megbotránkozni viszont kifejezetten jó a videón, a manikűrös Instagram-fiókjának meg pláne jót tesznek, a cikk írásakor például már kétmillió követőnél jár. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nail Sunny (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a leányzónak vannak gyönyörű körömcsodái is, valamint olyanok, amikben semmi morbid vagy furcsa nincs, így a tehetségére tényleg nem lehet panasz. Ezeket a polgárpukkasztó videókat valószínűleg csak azért készíti, hogy megnövelje az Instagramja látogatottságát, és egy kicsit felhúzza a prűdebb emberek agyát.