1. Rajtad valahogy minden félhosszú szoknya és ruha minivé változik.

2. Ha akkora méretet veszel, ami hosszban oké, akkor a ruha felső részéből még kijönne pluszban egy asztalterítő, annyira bő, ha pedig szoknya, akkor a derékrésznél simán beférne melléd még valaki.

3. Mikor elindulsz nadrágot venni, te már tudod: nem fogsz olyat találni, ami a csípődre, a combjaidra, és a derekadra is jó, kivéve, ha beéred egy leggingsszel.

4. Bikiniből is életedben talán egyszer sikerült olyat venned, aminek a felsője, és az alsója is jó volt rád. De lehet, hogy azt is csak álmodtad.

5. Utálsz bárszéken ülni, mert a feneked valahogy mindig lelóg két oldalt.

6. Felnőttként egyszer megpróbáltál beülni a gyerekhintába a játszótéren, de beleszorultál, és alig tudtad lerángatni magadról. Azóta kihagyod az ilyen bulikat.

7. Már tinikorod óta tudod, hogy a pasik jó része képtelen ellenállni a késztetésnek, hogy a fenekedre csapjon.

8. Ha két asztal között kell elmenned, tízből nyolcszor lesodorsz valamit a hátsóddal, és utána rém kínosan érzed magad.

9. A boyfriend jeans-ről csak álmodozhatsz, mert úgy nézel ki benne, mintha pelenkát viselnél a nadrág alatt.

10. Rajtad minden bugyi tanga lesz előbb, vagy utóbb. A feneked egyszerűen megeszi az alsóneműd, ha tetszik, ha nem. Éppen ezért a bugyihúzkodás neked már olyan természetes, mint a levegővétel.

11. Biztosan volt már legalább egy palid, aki ki akarta próbálni, hogy tényleg megáll-e a fenekeden a korsó sör.  (Megállt.)

12. Ha annyi ezresed lenne, ahányszor elsütötték neked a „nagy kofferba jó pakolni” klasszikust, az életben soha többé nem kellene már dolgoznod.