Az örök túlélő

Kezdjük a legkisebbekkel, amiknek a mérete nem zárja ki, hogy ne legyenek ugyanannyira idegesítőek, mint a nagyobb haverjaik. Az orrodon és álladon lévő kis mitesszerhadsereg amellett, hogy még a leghatásosabb arctisztítókat is túléli, sokszor a legváratlanabb helyzetekben lesz a legfeltűnőbb. Például, amikor nyilvános mosdóban az erős fény alatt mosol kezet, vagy mikor belenézel a tükörbe egy tömött liftben.

A rejtőzködő unikornisszarv

Ez az egyik legaljasabb típus. Miközben akkora, hogy oldalról olyan, mintha egy kis babszem költözött volna a bőröd alá, lehetetlen kinyomni, mivel annyira mélyen van. Ez az a fajta, amit egy ideig piszkálgatsz, majd miután csak a bőrfelszínedet sikerül sebesre nyomkodnod, feladod és egyszer csak azt veszed észre, hogy felszívódott.

Az elérhetetlen

Érzed, hogy ott van a hátad közepén, mégsem éred el, de mivel nem bírsz magaddal, azért inkább elkaparod. Ennek a 2.0-ás verziója, ami a melltartó pántjának vonalában nő, és amit egész nap érzel, hogy viszket/fáj/horzsolódik, de a melóhelyen csak nem állsz neki nyomkodni, ezért alig várod, hogy hazaérj és nekieshess. Feltéve persze, ha sikerül elérned. 

A melltartó okozta egyedek

Szoros haveri viszonyban állnak az előző kategóriával. Annyiban különböznek csak, hogy ők kifejezetten a melltartó pántja okozta dörzsölés miatt nőttek oda. Bónusz, hogy különösen a melegebb napokon többen is vannak, ezért a melltartó pántjának a vonalát levétel után is még sokáig jelzik.

A legfeltűnőbbek

Legalábbis te így vélekedsz róluk, miután többedmagukkal megszállták a homlokodat, és frufru híján csak alapozóval tudod őket elrejteni. Ha pedig még egy jóakaró előadja neked, hogy „hagyd őket lélegezni és elmúlnak”, tuti nyakon vered az illetőt egy péklapáttal.

A bónusz

Ahhoz képest, hogy hányféle pattanás létezik, meglepően kevés van, ami örömet okoz. Mert valljuk be, igenis vannak olyanok, amiknek a kinyomása néha a nap fénypontja. (Legalábbis egy átlagos napon, nyilván nem az esküvőd napjára gondolok). Az összes többi mellett időnként igenis jár nekünk egy-egy ebből típusból is! 

 

Nyitókép forrása: ITT