Mire eljutottál ide, már biztos, hogy a te fejedben is elindult AZ a szám, amitől a világ legdögösebb nőjének érzed magad, és hidd el nekem is. Ide is teszem a szubjektív kedvencemet, az Arctic Monkeys Do I Wanna Know-ját, amit még végtelenebbül szexissé tesz ez a 2013-as koncertfelvétel. Nehéz megmagyarázni, miért ez az első számú szexidal számomra, nem is szeretnék most belemenni az önalnazísibe, mindenesetre melyik lány ne érezné magát a legkívánatosabbnak a világon, ha arról hallgat egy dalt, hogy egy pasi szakítás után se tudja kiheverni az emlékét?

Persze a Liluland szerkesztőségének a tagjait is megkérdeztem, hogy melyik az ő daluk, íme a válaszaik:

Lilu kedvence Kylie Minogue-tól a Red Blooded Woman.

Főszerkesztőnk, Anita, ezt mondja: “Én már öreg vagyok, szóval nekem egy kicsit régebbi dal jutott eszembe, méghozzá George Michaeltől a Too Funky. Mindig ugyanannyira imádom, akárhányszor csak meghallom: Nem csak  maga a dal irtó szexi az üteme és a szövege miatt, hanem egyből pörögni kezd a fejemben hozzá a klipje is, ami szerintem minden idők egyik legzseniálisabb zenei videója.”

Kriszti, akit a Lusta lányként is követhettek az Instán, a The Coasters Down in Mexico című dalát választotta és meg is indokolta: “ez az én zeném, amitől még a legszarabb napjaimon is úgy át tudok szellemülni, mintha a Grammy-t nyitnám meg, mint év énekesnője. Ráadásul a férjem kocsijában ez szólt az első randin, meg is jegyeztem magamnak, hogy aki ilyet hallgat, már rossz ember nem lehet."

És Kitti is elárulta, melyik az a sláger, amitől instant magabiztosabbá válik. “Nekem ez a dal a Run DMC és Aerosmith közöse, a Walk this way. Ezer éve ismerem, de mindig ugyanazt váltja ki belőlem: ha berakom a fülembe, úgy sétálok az utcán, ahogy jólesik, és magasról teszek mindenki véleményére. Felszabadít, úgy érzem, szexivé tesz (főleg, ha bőrdzseki van rajtam, na, akkor tényleg nagyot üt). Ha egy fontos meetingre, interjúra, forgatásra megyek, mindig meghallgatom, mert sokkal energikusabban tudok betoppanni, szó szerint berobbanni tőle.”

De, ha már szexizene playlistről van szó, álljon itt néhány kötelező sláger is!

Chris Isaak - Wicked Game

A dal, amit 1988-as (!) megjelenése óta a mai napig rendszeresen a legszexibb slágernek neveznek, nyilvánvalóan fent kell legyen ezen a listán is. Ráadásul nemcsak a dal dögös, de a hozzá készült videó is a maga egyszerűségével a mai napig 10/10-es.

Edwyn Collins - A Girl Like You

Baromi jól táncolható zene, mély hang és közel négy perc arról, hogy az énekes soha nem találkozott olyan lánnyal, mint én, te, ő. És az ember(lánya) - ahogy mindig -, ezt beveszi és jól esik neki. Az egészhez pedig ad még valami pluszt az is, hogy úgy olvad el ezektől az ezerszer hallott átlátszó szavaktól, hogy azt egy vonzónak cseppet sem nevezhető férfi énekli neki.

Ed Sheeran - Shape of You

Ha már szexiségükben megkérdőjelezhető előadókról és az ő mégis rettentő forró hangulatot keltő dalaikról van szó, akkor nyilván itt helye Ed Sheerannak és a Shape of You-nak, ami valahogy pont attól olyan tökéletes, hogy milyen nehéz valóban elhinni az énekesről, hogy akkora lepedőakrobata, mint az a dalával sugallja.

Pussycat Dolls - Don’t Cha

De persze nemcsak pasik készítenek szexi számokat, sőt! Itt is van egyből egy nagyon kézenfekvő csajpélda a Pussycat Dolls Don’t Cha-ja, ami mindenkihez szól, akinek valaha tetszett már foglalt pasi és emiatt kételkedett a saját vonzerejében. 

Rihanna - S&M

Nem könnyű a számtalan forró hangulatú Rihanna sláger közül kiválasztani azt, hogy az ember melyiktől érzi magát még pizsamában is a legérzékibb nőnek a kerületben, úgyhogy a személyes kedvencem kerül most be az összeállításba.

Ariana Grande - God is a Woman

Ariana Grande dala arról szól, hogy annyira jó az ágyban, hogy attól a pasiknak leesik: Isten nő. Ez pedig egyrészt nagyon izgató lehet azoknak, akiknek bejön az énekesnő, másrészt hatalmas szexiségboost azoknak, akik meg jól azonosulnak vele hallgatás közben.

Shakira - Hips Don’t Lie

Nincsen szexizene összeállítás latin előadó nélkül. Ám nem volt könnyű választani, ki legyen az, hiszen Enrique Iglesiastól kezdve Ricky Martinon keresztül, mintha spanyol ajkú zenészeknek csak dögös számaik lennének. Azért esett a választás végül Shakirára, mert ő nemcsak baromi dögösen énekel dögös számokat, de még irtó szexin is táncol hozzá, amit mikor az ember a fejében megpróbál leutánozni, máris ő maga is a világ legjobb csajának érzi magát. A titok, hogy soha nem szabad fizikai valójában, ne adj’ isten tükör előtt megkísérelni Shakira mozdulatait utánozni. Mindannyian megtettünk, mindannyian jól tudjuk, ezt miért nem szabad.

Most pedig rajtad a sor, írd meg nekünk Facebook kommentben, hogy mi kerüljön még fel a szexi-playlistre

Nyitókép: YouTube