1. Smink nélkül besétálni a tökéletesre sminkelt eladók közé olyan, mint azok a rémálmaid, amikben véletlenül meztelenül lépsz be a középiskolai tornaórádra.

elbujik.gif

Giphy

2. Azonnal ellenállhatatlan vonzalmat érzel minden iránt, ami csillog, és emlékeztetned kell magadat, hogy hacsak nem szeretnéd minden reggel én pici pónimmá sminkelni magadat, akkor nem fogod tudni kihasználni a nyolc különböző árnyalatú unikornis-highlightert.

highlighter.gif

youtube.com/mariya

3. Fogalmad sincs, hogy melyik alapozó színe van legközelebb a bőrödéhez, ezért mindegyikből kensz a karodra, a nyakadra, a kézfejedre is, míg végül az arcodon kívül mindenhol van már belőle.

elmerul.gif

Amino Apps

4. Perceken át meredsz csendben két szájfényre, amiknek valószínűleg egyetlen számban tér el a Pantone színkódja, míg végül megveszed mindkettőt, és hazaviszed őket egy harmadik ugyanolyan színű mellé.

dontesek.gif

Tumblr

5. Kétségbeesetten keresed az egyetlen korrektort/szempillaspirált/bronzosítót, ami évek óta beválik neked, és rájössz, hogy kivonták a forgalomból.

letorni.gif

Rebloggy

6. Mikor már lassan megemelni sem tudod a kosaradat, elkezdesz gondolkodni rajta, hogy mi is volt az az egy dolog, amiért be akartál szaladni a drogériába.

sosana.gif

Apatow Productions

7. Aztán persze rájössz, hogy tamponért, amiben viszont semmi szórakoztató nincs, szóval inkább megnézed még a körömlakkokat is.

icant.gif

Giphy

8. Minden alkalommal találsz legalább egy olyan dolgot, ami nélkül úgy érzed, nem tudsz tovább élni, de egy hétig vacsorázhatnál az árából a Gundelben, ezért morális válságba kerülsz. (Spoiler alert: úgyis megveszed.)

amitakarsz.gif

Rebloggy

9. A pár száz forintos kis biszbaszokat persze gondolkodás nélkül pakolod a kosaradba, és eszedbe sem jut, hogy összeadd az árukat.

shopping.gif

Giphy

10. Aztán a pénztárnál szembesülsz vele, hogy annyi pénzt költöttél, amennyiből megnyithattad volna a nyugdíjalapodat, de már csak arra tudsz gondolni, hogy otthon kipróbálhatod az új nude szemhéjpalettádat.

nembanom.gif

Deedle-Dee Productions