Kaley Cuoco nagyon változatos megjelenéssel szokott feltűnni nyilvánosan: hol egy fukszia színű rúzst pattint fel a kócos kontyához és sportcipőjéhez, hol kiöltözik, magassarkút húz, kiengedi a haját, és nude sminket visel. Valahogy mindig annyira szuperül találja el az arany középutat a laza csaj imázs és a híres, sikeres színésznő megjelenés között, hogy 

simán el tudom képzelni róla, hogy bárkivel közvetlen és jó fej. Bármikor. 

Mondjuk ez a hír is járja róla. Meg az is, hogy megtanult eszméletlenül jól sminkelni Jaime Greenbergtől, akivel évek óta együtt dolgoznak, és aki elárulta az Agymenők Pennyjének legmenőbb szépségtitkait a PureWow-nak.  

Az a legnagyobb titka, hogy nem fél kockáztatni, ha a külsejéről van szó. Imád új dolgokat kipróbálni, és egyáltalán nem érdekli mások véleménye" - mondta róla a makeup artist. 

Jaime, aki többek között Jessica Alba, Rashida Jones és Busy Philipps sminkese is (jó kis CV) úgy véli, a fantasztikus megjelenés titka, hogy mindig bátran állj ki valami nagyon új, komfortzónádon kívüli sminkkel az arcodon. De persze legyen meg a biztos pontod is, ahogy minden sztárnak megvan a bevett rutinja, amit elő lehet venni akkor, ha gyorsan kell jól kinézni. Például Kaley-nél ez a füstös szem plusz nude ajkak kombináció. 

A makeup artist azt javasolja, hogy ha a színésznőéhez hasonló a lelkületed, és szeretnél mindig kicsit extrán, kicsit máshogy kinézni, szerezz be minél igényesebb és változatosabb színű palettákat, és azokkal tágítsd a komfortzónád! Ami pedig a legfontosabb: legyél mindig hű önmagadhoz! Ha valami nem jön be, ne erőltesd. Add magad! Ez, kombinálva egy izgalmas sminkkel bitang megjelenést ad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés,

Én azonban arra is kíváncsi voltam, hogy - a lovagláson kívül - mivel tartja magát formában a színésznő (akinek a férje amúgy állandóan rettentően vicces képeket és videókat posztol róla). Nos, a Women’s Health magazinnak adott interjújában Kaley elárulta, hogy utál futni (van remény!), ezért, amikor nem lovagol, akkor jógázik, vagy spinningre jár. Késő este, ha rátör a evés (ő is emberből van), akkor mindig almát eszik mogyoróvajjal, hogy ne rontsa el az éjszakai pihenését, és az alakját se. De azért vele is elő szokott fordulni, hogy "csal" egy picit. 

Ma este például étterembe megyek, és alig várom, hogy grillsajtot egyek egy hatalmas adag sült krumplival és epres shake-kel" - mondta az interjúban. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés,

Egy dolgot még hozzátett, amikor a szépségéről faggatták: mivel tisztában van vele, hogy már nem 21 éves (akkor még egyszerűbb volt vékonynak maradni szép bőrrel), így is bánik a testével. Ma már kőkeményen meg kell küzdenie a makulátlan bőrért és a lapos hasért, de nagyon élvezi a folyamatot. Még akkor is, mikor kevesebb önbizalommal és életkedvvel kel fel. A harmónia esszenciája szerinte, hogy mindig lépj ki komfortzónádból, akár sminkről, akár edzésről, akár munkáról, akár kapcsolatokról, akármiről is legyen szó.  

Ja, és a végére még azt is megosztotta a lappal, hogy melyik krémre esküszik: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés,

Boldog születésnapot, Kaley!