Aki esetleg kő alatt élne, és nem tudná, mi az a Victoria's Secret divatbemutató, annak felvázolom a dolgot: gyönyörű lányok gyönyörű fehérneműket mutatnak be minden évben a világ másik pontján, a legmenőbb zenékre. A slusszpoén nem maga a fehérnemű, hanem az a jelmez, amit minden egyes darabhoz megterveznek és elkészítenek: nagyon sokhoz kézzel készített szárny is jár (mivel a lányok a Victoria's Secret angyalok), de legalább egy furcsa kosztüm, ami feldobja egy kicsit az egyébként tényleg gyönyörű fehérneműket. 

Mindegy mennyire szépek ezek a ruhák, és gyönyörűek a lányok, ezeknél a kínai srácoknál biztos, hogy nem tolják jobban. Nem is tudom, hogy a videó melyik része a viccesebb: a jelmezek, vagy az, ahogyan utánozzák a modellek vonulását. Mert mindkettőben zseniálisak, és még a sminkjük is a helyén van. 

Ennek ahárom srácnak nem ez az egyetlen ehhez hasonló videója: egy kínai közösségi oldalon több olyan műsort is kifiguráznak, amit én mondjuk nem ismerek, de biztosan ez is nagyon jól megy nekik. A jelmezek mindenhol ott vannak a szeren, és a fiúk is végig véresen komolyan veszik a dolgot, ezért ilyen vicces ez az egész. 

Ide kattintva meg tudod nézni a többi videójukat is.