PatrickStarrr

A kicsit teltebb srác a kontúrozás nagy mestere, rövid idő alatt hihetetlenül meg tudja változtatni az arcát. Imádja a csillogást és a feltűnő dolgokat, általában a sminkjei is elég hivalkodóak. Önironikus, folyton pörög, és ettől lesz annyira vicces. Mindig figyel arra, hogy részletesen elmagyarázza, mit hogyan csinál, így a vadabb kreálmányait sem lehetetlen követni. A Fülöp-szigeteki származású Patrick mottója: „makeup is a one size fits all”, ami lényegében azt jelenti, hogy a smink mérettől függetlenül mindenkire passzol. Saját bevallása szerint egyik nagy álma valósult meg tavaly, amikor a MAC piacra dobta az első „PatrickStarrr” kollekciót – természetesen ebben is minden a csillogásról szólt.

 

 

patrickstarrr (@patrickstarrr) által megosztott bejegyzés,

 

James Charles

A 18 éves amerikai fiú úttörőnek számít, ő volt az első, aki férfiként a CoverGirl sminkmárka hivatalos arca lett. Jamesnek eleve gyönyörű arca van, így nagy maszkírozást nem is szokott csinálni. Persze, van egy-egy durvább sminkje, de inkább a saját szép vonásait emeli ki. Én pont ezeket a videóit szeretem, mert könnyen át lehet venni belőlük trükköket a hétköznapokra. Az első highlighteremet is miatta vettem meg, annyira tetszett az ő arcán. Sokáig a szeplőiről sem gondoltam volna, hogy nem igaziak, amíg rá nem bukkantam egy videójára, ahol magának rajzolja őket. Szóval ügyes a srác!

 

James Charles (@jamescharles) által megosztott bejegyzés,

 

Jeffree Star

Biztos sokaknak ismerősen cseng a név, mint sminkmárka, legalábbis én így találkoztam vele először. Egy barátom mutatta az új palettáját, ami annyira pigmentált volt, hogy azonnal én is akartam egyet. Mikor rákerestem a neten, akkor tudtam meg, hogy a márka mögött egy extravagáns férfi áll. Jeffree eredetileg énekes, dalszerző, látszik rajta, hogy imád szerepelni és megbotránkoztatni. Szanaszét van tetoválva, egyik nap rövid rózsaszín, másnap pedig hosszú szőke haja van. Szerintem semmitől nem jön zavarba, például amikor az Urban Decay kihozott egy „Sex Proof”(szexálló) szempillaspirált, Jeffree azonnal, videóban tesztelte azt a barátjával, persze Youtube-kompatibilis formában.

 

Jeffree Star (@jeffreestar) által megosztott bejegyzés,

 

 

MannyMua

Manny azon kevés férfi vloggerek közé tartozik, akik meghagyják a szakállukat/borostájukat sminkeléskor, nekem pont ez tetszik benne. Szabadon fogalmaz, nagyon laza és bőven belefér nála, ha becsúszik egy-egy káromkodás. Iszonyú sok tesztelős, összehasonlítós videója van, nála nem létezik, hogy egy terméket csak megmutasson, mindent alaposan kipróbál a drogériás cuccoktól egészen a high-endig. Ami tényleg jó, mert nem mindenki engedheti meg magának, hogy drága sminkekre költsön.  2017-ben a People magazin „Most Beautiful” (leggyönyörűbb) listáján egyedüli férfiként szerepelt.

 

????Manny Gutierrez (@mannymua733) által megosztott bejegyzés, Mészáros Csaba

 

Mészáros Csaba

Itthon azért még nem olyan megszokott, hogy a fiúk is sminkeljék magukat, pláne, hogy erről csatornát is indítsanak. De egy verseny például jó alkalom lehet arra, hogy belevágjanak. Csaba sztorija is hasonló, tavaly elindult a NYX Face Awardson, amihez Youtube csatornát kellett csinálnia. Monumentális és nagyon kreatív sminkjeivel végül meg is nyerte a versenyt. Külön örültem, hogy a közönség is nagyon elfogadó volt a dologgal kapcsolatban, látták, hogy Csaba tehetséges, szuperül bánik az ecsetekkel, és innentől kezdve senkit nem érdekelt, hogy fiú vagy lány.

 

Hungarian???????????? (@csab777) által megosztott bejegyzés,