Igen, én is pont annyira voltam meglepődve, mint most te, pedig szépségvideók tucatjai esküsznek erre a módszerre a neten. Bár még most sem vagyok róla meggyőződve, hogy a lehető legegészségesebb megoldás ragasztót kenni az arcbőrömre, néha azért megéri az áldozat, ha például jelenésem van valahol, és semmilyen más trükkel nem tudom eltüntetni a vörös foltokat. 

elotte.png

Én és a vörös, eltüntethetetlennek hitt foltjaim

Szóval fogtam magam, és a bőrömön frissibe’ megjelent, mély és gyulladt pattanásokat finoman leecseteltem a műszempilla-ragasztóval. Vártam 10 percet, és a saját rutinom szerint lesminkeltem az arcom egy kis alapozóval, korrektorral és púderrel. És a végeredmény... 

utana.png

Tök menő lett! 

Bár elsőre aggasztó volt, hogy a ragasztó nem akart igazán szilárdan megkötni, így sem voltam hajlandó 10 percnél több időt rááldozni erre a kis trükkre - szerencsére nem is kellett. Simán el tudtam fedni a legcsúnyább pöttyöket is, ráadásul nem húzta az arcom, nem csípett, szóval semennyire sem éreztem kellemetlennek a dolgot. Az eredmény pedig magáért beszél: egyenletes és szép lett az alapozóm fedése.

Na jó, nem mondom, hogy mostantól mindennap ragasztóval fogom kenegetni a pattanásaimat, de ha fontos alkalom vár rám (ahova nem szeretnék négy hatalmas vörös foltot magammal vinni), biztos bevetem majd ezt a technikát.