Most, hogy kiujjongtuk magunkat a hír hallatán, mondjuk is részleteket: a Jóbarátok szemhéjpúder-palettát és hozzá az ecseteket a Hot Topic nevű cég forgalmazza, akiknél korábban Spinédzserek, Kis hableány és Polly Pocket tematikájú piperecuccok is készültek. 

A friss termékeket főleg a dizájnjuk teszi jóbarátokossá, a szemhéjpúder belsejét egyrészt mindenféle olyan minta díszíti, ami a sorozathoz köthető (Phoebe gitárja, Monica ajtaján a kukucskáló stb.), másrészt a tükör alatt Joey ikonikus How you doin’? (Mi a helyzet?) csajozós szövege olvasható. Ezek mellett pedig a sminkszínek nevei is legendás epizódokat idéznek meg. Ott van például az Unagi fantázianevű türkiz, a Regina Phalange-pink, vagy a De, hát szakításban voltunk-rózsaszín.

2.JPG

És, hogy hogyan vidd fel a szemhéjadra ezeket, valamint a kávébarnát és az ő a te rákod-korallt? Persze, hogy Jóbarátok ecsetekkel! A szemhéjfestékek mellé ugyanis lehetőség van egy ecsetkollekciót is rendelni, ami Jóbarátok feliratú, Central Perk mintával díszített dobozban érkezik. 

sminkecset.jpg

A sminkeket pedig akár a Rachel Green inspirálta Ralph Lauren ruháidhoz is hordhatod. 2019 második fele ugyanis szinte teljesen a Jóbarátokról szól, hiszen idén ünnepli a 25. születésnapját a sorozat. Ezért dobta piacra az említett kollekciót a divatház is, ám nem csak a szépségiparban ültek fel a műsor nosztalgia-vonatára. A szerencsésebbek Amerikában egy Jóbarátok popup múzeumban idézhetik fel a sorozatot, a Lego is elkészítette a jubileumi különleges kiadását, és ami még ennél is nagyobb szám, hogy nemrég Jennifer Aniston frissen létrehozott Insta oldalán közös fotót posztolt a a hat Jóbarát. Ebből pedig sokan azt a következtetést vonják le, hogy valamilyen formában most már tényleg visszatér a sorozat.