A Five Minute Crafts nevű Instagram profilra töltötték fel azt a videót, amiben egy nő, valami teljesen érthetetlen okból úgy dönt, hogy a saját hajából eszkábál össze egy szemhéjecsetet. A kisfilmben több érthetetlen pont is van. Miért egy ceruzához kötözi a levágott haját? Miért vág le egy atom nagy tincset, ha valójában csak egy kisméretű pemzlit akar összedobni? És egyáltalán, mi értelme van ennek az egésznek???

Akármilyen vigyorral is keni fel a szemfestékét a videó végén a saját kezűleg készített szőr(haj)pamaccsal, a kommentelők -  egyáltalán nem elítélhető módon - nem igazán tudtak mit kezdeni az akcióval. A videót több, mint 13 millióan (!) látták, és az értetlenkedők egyáltalán nem fogták vissza magukat.

Van, aki kapásból a világ legrosszabb DIY videójának nevezi a látottakat, van, aki pedig feltette a teljesen jogos kérdést, hogy miért csinálna ilyet bárki is, amikor már 10 fontért (vagy pár ezer forintért) is lehet szuper ecseteket venni? Sőt, az egyik kommentelő azt állítja, hogy a hajecsetes akciót látva egyszerűen elhányta magát. Emellett valaki igen okosan azt is megjegyezte, hogy sokkal kevesebb pénzt spórolt, mint amennyit fodrászra költhet, miután tök feleslegesen levágott egy méretes tincset a sérójából.

A videó különösebb kommentárt ezen felül nem is érdemel, én csak annyit mondok: ne csináld utána.