Már tényleg mindenből lehet pedikűr, határ a csillagos ég. Nemrég összegyűjtöttem a legundibbakat, amiket a neten találtam, de megmondom őszintén, ezt a csokis trendet egyelőre nem tudom hova tenni. A legújabb őrület szerint ugyanis a kedvenc csokid által inspirált pedikűr a menő, tehát jöhet a KitKat, a Snickers, az Oreo, a Kinder!
 
 

1st Look (@1stlookofficial) által megosztott bejegyzés,

 
 

1st Look (@1stlookofficial) által megosztott bejegyzés,

Habár láttam ennél sokkal gyomorforgatóbb körömfestést is, azért nekem nem lenne gusztusom megenni egy ilyen csokit, miután a lábakon szemeztem vele. A legdurvább kétségtelenül a Snickers, aminél pont olyan hepe-hupásra csinálta az alkotó a pedikűrt, mint ahogy a csoki kinéz. Ez egyébként a híres köröm-stylist, Unistella műve, akinek a Kylie Jenner bababejelentő poszt manikűr változatát is, khm, „köszönhetjük”.
 
 

Park Eunkyung (@nail_unistella) által megosztott bejegyzés,

 
 

Park Eunkyung (@nail_unistella) által megosztott bejegyzés,

De itt még nem áll meg a trend. A csokis körmökhöz csokis papucs is dukál! (A cikk írásának ezen pontján magam is felhorkantam.) Az ilyesmi papucsok egyébként valúszínűleg felettem állnak, mert se nem szépnek, se nem menőnek nem látom őket, viszont a meccselő körmökkel aztán tényleg kigutok tőlük a világból.
 
Mindenesetre én azért továbbra is külön polcon tartom a körömlakkozást és a csokievést, utóbbira pedig most sort is kerítek – tudom, ellentmondás, de mégis megkívántam egy szeletet.