Mennyire bosszantó tud lenni, amikor a hotelszobában, a bőröndödet kicsomagolva döbbensz rá, hogy otthon felejtetted a fogkefédet. Vagy az egyéjszakás kaland romantikáját ködösíti el a reggeli lehelet – ezzel a működömmel többé ez nem lesz probléma! Mosson fogat bárhol, bármikor – mondanánk, ha egy TopShop hirdetésben akarnánk rádsózni ezt a manikűrt.

 

Nail Sunny Loves FIFA 2018 (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,  

 

Ugyanúgy van megoldás az otthon felejtett fésű problémájára is a manikűrös szalonban. Gondolom, az az elv, hogy legalább a hajad nézzen ki jól, ha már a körmeid olyanok, mint egy futóbolondnak.

 

Nail Sunny Loves FIFA 2018 (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

 

Ha már a foci VB miatt úgyis Oroszországon a világ szeme: matrjoska babák, vodka, medve, már csak a félmeztelenül lovagoló Putyin hiányzik. Mondjuk nekem nem, de valakinek biztos.

 

Nail Sunny Loves FIFA 2018 (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

 

A kézzel evés fogalmát is új szintre lehet emelni ezzel a műkörömmel, mondjuk a mosogatógépbe nem lehet betenni az evőeszközt, ami nálam abszolút dealbreaker.

 

Nail Sunny Loves FIFA 2018 (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

 

Szinte hallom a zsizsegő hangot, ha elképzelem, hogyan lehet gépelni ezekkel a körmökkel.

 

Nail Sunny Loves FIFA 2018 (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

 

Elég speciális szerek hatására látott rémálmokban jelenhetett meg ez a körömötlet, azt viszont elképzelni sem tudom, mit tolhat a manikűrös, amitől ébren is jó ötletnek tartotta a megvalósításukat. Bónuszpont a tömésért a bal alsó kettesben.

 

Nail Sunny Loves FIFA 2018 (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

Ha Kylie Jenner egyik reggel másik oldalra fésüli a frufruját, akkor biztos, hogy délutánra tele lesz vele a világ összes bulvármagazinja, szóval nem lepődtem meg, hogy amikor megosztotta ezt fotót a kislánya, Stormi kezeiről, a csapból is ők folytak. Meg amúgy szerintem ez például tényleg egész cuki.

 

stormi webster ????????

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Nem úgy mint a fotó ihlette műköröm, amitől hetekig lesznek rémálmaim, és azzal a nem titkolt szándékkal osztom most meg itt, hogy ha elég sokakat érint manikűr általi idegösszeroppanás, akkor talán TB-támogatott lesz a kezelése.

 

@kyliejenner ‘s and Stormi’s Nails ????????

#1 NailArt Chain In Russia???????????????? (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

A bizarr körmöt az Instára posztoló nail-sunny felhasználó egyébként itt nem állt meg, Klye Jenner terhessége is annyira megihlette, hogy úgy érezte, azt is a saját maga művészi eszközének felhasználásával kell megörökítenie. Nyilván ha festő lenne, akkor freskót pattint a mennyezet falára, de hát ő műkörmös, szóval ez lett belőle. Csak mondom, hogy ha ez egy bűnügyi sorozat lenne, én már tudnám, ki a megszállott pszichopata.

 

Guess who ? ❤️ #congratulations #for @kyliejenner #nailsunnytutorial

#1 NailArt Chain In Russia???????????????? (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

Ha idáig legörgettél, akkor szerintem te keresed magadnak a bajt, szóval bizonyára nem fogsz meglepődni azon, ami most jön. Pattanáskörmök. Mert végül is a köröm nagyjából az egyetlen testfelület, ahová nem nőhet akne, szóval miért ne építenénk rá egyet? Az ötlet egy kattintásvadász blogger, Natasha Lee fejéből pattant ki, legalábbis rövid keresgélés után arra jutottam, hogy ő lehet az ötlet eredeti forrása, de talán mindenki elnézi nekem, hogy nem mélyedtem el túlságosan az internet pattanásos körmös képei között.

Ha már itt tartunk, volt neki Fidget Spinneres manikűr-posztja is, de az nyilván nem volt elég elvetemült ötlet, ezért ha lúd, legyen kövér alapon gondolt egyet, és megalkotta az unikornisos Fidget Spinneres manikűrt, mert az szép és ízléses. Vagy nem.

Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok az a típus, aki zavarba jön, ha a testéről vagy akár testi folyamatokról kell beszélnie, és teljes mellszélességgel támogatok minden tabudöntögető feminista mozgalmat. De hogy hordanék-e mellbimbókat az ujjvégeimen? Mondhatnám, hogy talán, de biztos, hogy nem.

Ilyesmi meg valószínűleg akkor történik, ha a körmösöd éppen leszokóban van, és nehezére esik bármi másra gondolni egy jó slukkon kívül.

 

Smoky fingerz By @eroseaziza

Uglydesign (@uglydesign) által megosztott bejegyzés,

Maximálisan megértem, hogy gyermeket várni óriási boldogság, de ha egy vasárnap délutáni szunyókálás után kinyitnám a szememet, és az arcom mellett nyugvó kezeimről egy sikoltó démon nézne vissza rám, az szerintem senkinek nem tenne jót.

 

Speechless

Uglydesign (@uglydesign) által megosztott bejegyzés,

 

Végezetül pedig emlékezzünk meg a szőrös körmök megalkotójáról, Jan Arnoldról, aki a CND körömlakk márka társalapítója. Igen, komolyan volt, aki a nevét adta ehhez. A világ egy különleges hely, és tele van különleges emberekkel. Én nem ítélkezem senki fölött. Aki átváltozás előtti farkasemberként szeretné élni a mindennapjait, az szerencsére most már megteheti. Mindannyian nyugodtabban alhatunk.

 

Szavazás

Te mit gondolsz a furcsa műkörmökről?