Mondhatnánk azt is, hogy a sokszínű körömtrend fokozatosan jött divatba: egy-két éve még mindenki olyan manikűrrel járt, ami ugyan többnyire egyszínű volt, de az egyik köröm mindegyik kézen elütött a többitől. Most ennek a kiteljesedését láthatod a nyári és őszi körömdivatban, ami nagyjából arról szól, hogy minél több szín van a körmödön, annál jobb.

Én egyébként óriási rajongója vagyok annak, hogy nemcsak külföldön, de már itthon is lassan egyre bohókásabb, egyre szabadabb a divat, még akkor is, ha ez csak annyiban nyilvánul meg, hogy nyugodtan olyanra festheted a körmödet, amilyenre szeretnéd, nem fognak furcsán nézni rád a négyeshatoson munkába menet. Elmosódnak a határok, nincsenek kötelezően követni való irányvonalak, ha körbenézel a neten, azt látod, hogy egyre színesebbek a trendek, és ezt nemcsak szó szerint értem. 

Most végre tényleg kiélheted a kreativitásodat mind az öltözködésedben, mind a szépségápolásban - ebbe pedig az is beletartozik, hogy annyi színt zsúfolsz a körmeidre, amennyit nem szégyellsz. Összeválogattam a kedvenc példáimat az új manikűrőrületre, az óvatosabbtól a teljes elborulásig, hogy inspirálódhass, ha te is kipróbálnád magadon.

 

Lauren Ladnier (@laurenladnier) által megosztott bejegyzés,

 

✨Michelle Li✨ (@himichelleli) által megosztott bejegyzés,

 

Wild Oleander BK (@wild_oleander) által megosztott bejegyzés,

 

Anouska Scarlet Anastasia Ryan (@anouskaanastasianails) által megosztott bejegyzés,

 

Madeline Poole (@mpnails) által megosztott bejegyzés,

 

Jin Soon Choi (@jinsoonchoi) által megosztott bejegyzés,

 

NAILS by MEI (@nailsbymei) által megosztott bejegyzés,