Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem vannak olyan körömlakkok, amik hiába néznek ki istenien a polcon és a katalógusban, hordva már kevésbé ütnek. És ellenkezőleg: olyan is van, hogy nem vagy annyira oda egy színért, aztán egy hétig csak csodálod a kezeden. Én is így jártam a múltkor. 

Amikor meglátogattam a körmösömet, a rikító neonrózsaszínre esett a választásom, gondoltam, nem lesz rossz. Azóta totálisan oda meg vissza vagyok érte, mert konkrétan barnábbnak tűnik tőle a kezem. 

Az élmény hatására pedig elgondolkodtam: eddig csak azt vettem számításba, hogy milyen hosszú és formájú a körmöm, valamint hogy passzol-e hozzá az adott árnyalat. De itt az ideje olyan színeket is választani, amiktől az egyébként már napbarnított, mégis hófehér bőröm sötétebb árnyalatúnak tűnhet... Ha neked is ismerős ez jelenség, és inspirációra vágysz, milyen színeket válassz ennek érdekében, akkor jó helyen jársz!

Sárga, sárga, sárga 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dominika Wrońska (@nails_by_dominikar) által megosztott bejegyzés,

Az egyik legextrémebb szín, amit nem sokunknak jut eszébe a körmösnél kérni: a rikító sárga. Pedig szuperül áll a napbarnított kezeken, de még a sápadt bőrt is élettel telivé teszi! 

A majdnem bőrszínű 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

H A I R by V I C K Y ✨ (@hairdressingbyvicky) által megosztott bejegyzés,

Szerintem nagyon igényesek és szépek azok a manikűrök, amik majdnem ugyanolyan színűek, mint a bőr, csak egy picit mályvásabbak. Ha erre még rajzolsz, vagy rajzoltatsz egy pici mintát, tuti, hogy imádni fogod a kezed látványát! 

Minden, ami neon 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alina | 🇩🇪 | (@alinasnailplace) által megosztott bejegyzés,

Lehet szó pinkről, sárgáról, zöldről, kékről... Ha rikít és igazi hetvenes évek hangulatot idéz, akkor nagyon nyáriasnak fog tűnni a bőröd is vele. 

Arany 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niuniu (@raritycao) által megosztott bejegyzés,

Az arany a legsápadtabb kézfejen is segít, mivel a fényvisszaverő hatása optikailag csal egy kicsit a bőrszínnel - ha pedig egy picit hozzábarnulsz, isteni választás nyárra! 

Rózsaszín 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Retreat At Bramerton (@sanasretreat) által megosztott bejegyzés,

A rózsaszín minden árnyalata (de tényleg mindegyik) harmonizál a bőrrel, így lehetetlen, hogy sápadttá tenné a kezeidet. Tapasztalatom szerint a neon, a halvány és matt árnyalatok barnítják a kezeket a legjobban.  

Hot orange 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My PENNY LANE & nails by Jo (@mypennylane246) által megosztott bejegyzés,

Megvan az a szín, ami tavaly nyáron már nagyot ment, és nem is narancssárga, de nem is piros? Na, ez a hot orange, vagy chili, ami nem véletlenül volt népszerű nyári köröm: nemcsak neon és rikító, de elképesztően jó kézképet is varázsol. Érdemes kipróbálnod, amikor vad manikűrre vágysz!