A nagy 'melltartóproblem' 

giphy.gif

Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem a világon egy olyan melltartó sem létezik, ami 100%-osan szuper megoldást nyújthatna hátul teljesen kivágott felsőkhöz. Igen, tudom, én is láttam már az elöl összehúzós, szilikonnal odatapadós, mindenféle pántot nélkülöző megoldást netes reklámokban (szerintem minden nőnemű ember, aki fen tvan a Facebookon, látta), sőt alkalmam is volt kipróbálni, és valóban hatásos - 23 fokig. Amint elkezdesz izzadni, onnantól vége, nem tapad a szilikon. Lehet, hogy inkább melltartó nélkül kéne járkálni? 

A nagy 'nadrágproblem'

giphy (1).gif

Az megvan, amikor benézel a szekrényedbe, van körülbelül 500 rövidgatyád, de te hatodik napja ugyanahhoz az egy darabhoz nyúlsz, mert csak az jó a csípődön, a combodon, és a derekadon is? A többiben vagy a feneked jó, vagy a hossza jó, vagy a színe jó, harmónia nincs...  

Klasszikus izzadás

giphy (1) 4.gif

Szerintem vannak textilgyártók, akik kifejezetten arra szakosodtak, hogy laboratóriumi körülmények között hozzanak létre izzasztó molekulákat tartalmazó anyagokat, amiket aztán felvásárolnak a kedvenc márkáink, hogy megcsinálják belőlük a nyári öltözetünket... És ez MINDIG csak utólag, a villamoson derül ki. Amikor már késő. 

Meztelen véc&eacut