1. A harisnya ülepe a combod közepénél van.

Állítólag az éppen megfelelő méretű harisnya nem mászik le az ember lányáról akkor sem, ha egész nap abban szaladgál. Szóval biztosan én tehetek az egészről, thank you very much, ettől abszolút jobban érzem magam.

2. Amikor kifested a körmödet, és abban a pillanatban pisilned kell.

Tök mindegy amúgy, hogy meddig vársz, mert csak fölöslegesen kínzod magad. A Niagara vízesés előbb fog kiszáradni, minthogy a körömlakkod elérje azt az állapotot, amikor már nem teszi tönkre a nadrágod kigombolása.

koromlakkgif.gif

3. Ha a nap közepén a melltartód merevítője egyszer csak átszúrja magát az anyagon, és elkezdi bökni a melledet.

Síromra véssétek majd: „mosolyogva nyársalta fel magát, mert szóba sem jöhetett, hogy az irodában levegye a melltartóját.”

4. Hogy ha rászánod magadat, hogy kiegyenesítsd a hajadat, mielőtt elindulsz otthonról, biztos, hogy elkezd esni az eső.

Ezt az időt arra is szánhattad volna, hogy megnézz még egy rész Gyilkos elméket, de nem, te inkább a tükör előtt izzadtál – most már nyilvánvalóan – teljesen fölöslegesen.

esogif.gif

5. Kihagyni egy kis részt a lábadon borotválás közben.

Fél órát töltöttél a legkényelmetlenebb, nyakatekert pózokban, csak azért, hogy úgy nézz ki, mint a farkasember, aki ebben a pillanatban kezdi meg az átváltozást.

6. Ha a hajgumid kétszer körbetekerve túl laza, de harmadszor nem tudod áthúzni rajta a hajadat.

Csak annyit mondanék, oka van annak, hogy 4 centiméteres hossz alatt tartom a tincseimet már egy ideje.

7. Amikor megveszel egy ruhát egy eseményre, kicsit többért, mint amennyiért szeretted volna, és otthon rájössz, hogy nincsen hozzá cipőd.

Bónusz pont, ha mindenképpen olyan színű cipőt kell megvenned hozzá, amit soha többet, semmi mással nem fogsz tudni hordani. Igen, a fehérre gondolok.