Egy pasinak ritkán kell tartania attól, hogy percekig beszélget úgy a főnökével, hogy közben a vörös rúzsa a fogaira kenődött, és úgy néz ki, mint Drakula vacsora után.

beautybaleset_1.gif

CBS

Vagy attól, hogy örömmel konstatálja, milyen sokan utána fordulnak az étteremben -  majd egy ponton rájön, hogy csupán azért, mert úgy jött ki a mosdóból, hogy a szoknyája hátul a harisnyájába tűrődött, és több tucat ember csodálta meg a pöttyös tangáját.

Olyan férfit sem láttam még, akinek más színű volt az arca, mint a nyaka, mert rossz fényviszonyok mellett kellett sminkelnie, és nem kente fel elég körültekintően az alapozót.

Szintén nem eshet meg egy pasival, hogy boldog tengeri csillagként, szétvetett karokkal és lábakkal fetreng a vízparton, majd egyszer csak kiül az arcára a jeges rémület, mert észreveszi, hogy jó ideje kilóg a bikinialsójából a tamponzsinórja.

beautybaleset_3.gif

20th Century Fox

Ja, és a férfiaknak arra sem kell figyelniük, hogy a hónap öt bizonyos napján semmiképpen se vegyenek fel világos színű nadrágot, vagy szoknyát

Szintén nem jellemző rájuk, hogy  amiatt, mert reggel sötétben kellett felöltözniük, csak hazaérve konstatálják, hogy egész nap olyan ruhában voltak, amin tökéletesen átlátszott a fehérneműjük.

Az sem történhet meg velük, hogy rohanás közben, a taxiban kell feldobniuk a sminkjüket, ezért annyi pirosítót kennek magukra, amennyit egy átlag vándorcirkusz összes bohóca használ el fél év alatt.

beautybaleset_2.gif

Comedy Central

Soha nem késtek még el egyetlen fontos eseményről sem amiatt, mert csak negyedszerre sikerült egyforma tusvonalat húzniuk mind a két szemükre.

Olyan pasit sem ismerek, aki azért szenvedett volna másodfokú égési sérüléseket, mert elhitte az edzőteremben egy csajnak, hogy narancsbőr ellen az a legjobb módszer, ha a combjait fahéjolajjal keni be, majd betekeri őket folpackkal.

Kihagytam valamit?