A közösségi média annyi mindent adott nekünk: cicás gifeket, challenge-cunamit, anyánkat, aki az idővonalunkon kérdezi meg, hogy "Kisfiam, hogy vagy, képzeld, a Pistának már a harmadik születik, én mikor már leszek nagymama?"

Meg a megfelelési kényszert is, tényleg, az majdnem kimaradt!

A randizás upgradelve lett, a 2.0-ás verzióból kimaradt egy rakás, különben kitűnő korábbi fejlesztés, összemosolyogni a cseten legfeljebb emojival lehet, de azért nyilván megvannak ennek frissítésnek is az előnyei. Például nem feltűnő, ha az első beszélgetés valamelyik fél részéről a WC-n ülve történik. Vagy nem látszik, hogy a múltkor elfelejtettünk körmöt vágni. Megint. 

Aztán amikor élesbe fordul a dolog, akkor vagy a kapkodás kerül elő, vagy a körömcsipesz, esetleg egyik sem, mert a csávó őszinte, a föld sója, kiemelkedő hím, aki akkor is őszinte, amikor épp nem az. Ez persze a ritkábbik eset, mert ki akar kisbicskával olyan háborúba menni, aminek nemhogy az okát, de meg a helyszínét meg az ellenfelet se ismeri?

Szóval jó eséllyel van némi izgulási faktor. Például hogy takarjuk el az apuhasat? Rengeteg trükk létezik: a túl szűk atléta, vagy az ELEVE az apuhas-takarásra tervezett atléta  – egy szakértő szól ki most Önökhöz metamód, hölgyeim – miközben meg lehet, hogy olyan nővel koccanunk macifröccsözés ürügyén, aki VÁGYJA, hogy embere (ha embere lesz) zsíros tömlővel a potrohán szelídítse ágyba őt. Van olyan.

Aztán: 35 fölött a kopasz foltok eltakarása lehet még komoly kihívás. A genetika gáz dolog, – a Bödőcs erre ugye azt mondta, már a fejközepi vénülésre, hogy „Fater, egy budai teleknek azért jobban örülnék” – és kence legyen a talpán, ami legyőzi, de megéri küzdeni vele. Vagy nem. Ha a csávó igazán érdeklődik utánad, akkor azt onnan tudod, hogy a feje búbja csillog az erőfeszítéstől, hogy eltakarja a hajhiányt. 

Vagy ha az adott csávó kedves. Vagy ha meg van fürödve. Bár apró jelek ezek, a jelentésük annál nagyobb.

Nyilván akadnak határátlépések is, amikor a ráizgulást túlparfümözés követi. Ne haragudjanak ezért, Hölgyeim, az úr csupán olyasmit szeretne közölni, hogy "Fú, babám, te aztán, te!" Kicsit megszalad az ember keze olykor… mit csináljunk. Túlöltözik, lazázásból mackóban megy - nem bunkó ő, csak önre vágyik, és erőlködik. A maga módján. 

Vagy igen: bunkó. És tojik az egészre. De az már egy másik történet!