Abban megegyezhetünk, hogy a tökéletes első randi mindenkinek mást jelent. Mint ahogy mindenkinél más kell hozzá, hogy már a találka végén érezze: köszönöm, ez részemről ennyi volt. Az olyan kérdések, mint a „gáz -e, ha a csaj belead a számlába” vagy „lehet -e politizálni az első találkozón” mind megosztóak.

A Plenty of Fish nevű amerikai társkereső oldal pedig ahelyett, hogy azt próbálta volna megfejteni, hogy mi a tökéletes első randi titka, inkább azügyben faggatott ki 2000 szinglit, hogy mi az, amit nem kéne csinálni…

Folyamatosan csekkolgatod a telefonodat

 A megkérdezettek 19 százaléka állította, hogy a legjobban az zavarja őket, ha a randipartnerük a telefontját nézegeti. Szerintük ez annak a jele, hogy -szemben egy hús-vér emberrel- az illető mindig is előtérbe fogja helyezni a virtuális világot.

Cigiszünetekre jársz ki

Oké, ha mind a ketten dohányoztok, akkor még lehet is benne némi romantika, hogy együtt kilógtok egy gyors cigiszünetre. (A saját érdekedben persze a legjobb, ha egyáltalán nem gyújtasz rá!) Ez inkább akkor lehet kellemetlen, ha csak az egyikőtök cigizik és emiatt a randi alatt többször is magára hagyja a másikat.

Udvariatlan vagy

Mondjuk ehhez a ponthoz nem értem miért kellett a felmérés, szerintem nem sok olyan ember lehet, aki vágyna rá, hogy a randipartnere bunkó legyen. Mégis, valószínűleg egy valós problémáról lehet szó, ugyanis a kérdezők 12 százaléka (csak?) állította, hogy számára ez a legzavaróbb.

Az exeidről sztorizgatsz

A megkérdezettek 10 százaléka állítja, hogy az első randin nincs helye az exekről való beszélgetésnek. És, bár teljesen természetes, hogy van egy múltad, amit, ha jól halad a dolog, egy idővel meg is osztasz a másikkal, jobb, ha ez nem az első találkozón történik.

Rájönni, hogy nincs bennetek semmi közös

Ez az a pont, ami talán jobb is, ha az elején kiderül, nem igaz? Igaz, hogy ez azt jelenti, hogy az estét mindenféle alibi beszélgetéssel kell végignyűglődnötök, de tudd: ez nem egy olyan dolog, amit rajtad múlt.

Te mit gondolsz a listáról? Írd meg nekünk kommentben, hogy számodra mi a legnagyobb első randis NEM-faktor!