Emily Ratajkowski

A modell/instagram-celeb 2016-ban az Into The Glossnak árulta el, hogy nem szokta szakember segítségét kérni,ha felvonul a vörös szőnyegen. "Magamnak készítem a sminkemet az ilyen eseményekre. Szeretek meginni egy pohár bort és elpepecselni azzal, hogy kifestem magam" - mondta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Naomi Campbell

Annak ellenére, hogy a szupermodell a világ legnagyobb divattervezőivel és makeup artistjaival dolgozott együtt, még mindig szereti magát sminkelni. Egy YouTube videóban például arról beszélt, hogy az évek során annyira sok órát töltött az arca festegetésével, hogy már mesteréve vált a gyors sminkelésnek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naomi Campbell (@naomi) által megosztott bejegyzés,

Zendaya

Az egykori Disney csatornás színésznő, aki az elmúlt időben az HBO Eufória című sorozatával végleg levetkőzte a gyerekfilmes titulust, a Byrdie-nek így nyilatkozott: "A szakmában eltöltött évek alatt rengeteg embert figyeltem meg, ahogy a sminkemet készíti, és úgy voltam vele, hogy erre én is képes vagyok. Sőt, még jobban is meg tudom csinálni."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés,

Blake Lively

A világ egyik legstílusosabbnak tartott színésznője nem véletlenül érdemli meg a címet. Lively ugyanis nem bízza másra a megjelenését, 2013-ban a The Cutnak elárulta, a sminkje mellett a haját is szereti magának készíteni a gálákra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,

Katalin hercegné

Igen, jól olvasod, attól mert a királyi család tagja, és ha akarná még a saját villáját sem kéne felemelnie, hogy ételt juttasson a szájába, ő nem él ilyen úri huncutságokkal. Olyannyira nem, hogy a szempillaspirálját sem engedi ki a kezéből, még az esküvője napján is maga készítette a sminkjét.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚜️Her Royal Highness⚜️ (@kate_middleton_royal_highness) által megosztott bejegyzés,

Meghan hercegné

Sok rosszmájú kommentelő szerint Harry herceg felesége csak azért nem dolgozik sminkessel, mert a sógornője sem él ezzel. Nyilván az igazságot nem tudhatjuk, mindenesetre menő, hogy a világ két legismertebb hercegnéje magának készíti a füstös szemeket és applikálja fel a rúzsokat. Ha pedig már itt tartunk, olvasd el a cikkünket arról is, hogy milyen divatszabályokat hágott már át Meghan hercegné!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meghan Markle✨ (@_duchess_of_sussex_) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Elle

Niytókép fórrása: itt és itt