Arról, hogy mennyit küzdök a szemöldökömmel, korábban már írtam, most viszont új potenciális megoldást találtam a problémára: a szemöldökparókát! A neten bukkantam rá a szálas és az egészben megvásárolható, 100 százalékosan emberi szőrből álló „parókákra”, de sok olyan csináld magad megoldás is van, amivel a szálas verzió helyettesíthető.

 

No Choice But ! (@no.choice.but) által megosztott bejegyzés,

Számomra elég természetellenesnek tűnik, hogy valaki más haját vagy szőrét viseljem a szemeim fölött, még akkor is, ha csak pár szálról van szó – az meg már pláne bizarr, hogy egész szemöldököket is árulnak leformázva, különböző színekben a neten. Egy gyors guglizással gyakorlatilag számtalan terméket találni, sőt, a szálas megoldásra még csináld magad verzió is van, ahogy már az előbb említettem: azt javasolják, hogy műszempillát vágjak kisebb darabokra, és ezt műszempilla-ragasztóval szálanként fésüljem bele a szemöldökömbe.

 

Huda Kattan (@hudabeauty) által megosztott bejegyzés,

Persze rengeteg embernek a teljes szemöldökparókák például nagyon jól jöhetnek – sok az olyan betegség, ami a testszőrzet teljes eltűnésével jár, ilyenkor, ha valaki szeretné visszakapni a szemöldökét, egyszerűbb ilyet felhelyezni, mint mindig megrajzolgatni a mesterséges vonalat. Az is biztos, hogy a dolog kevésbé fájdalmas, mint a hasonlóan festő szálas szemöldöktetoválás, amivel jól meg is járhatja az ember – Rita erről már írt korábban beszámolót. De én inkább maradok a jól bevált szemöldökszínezőmnél és a szemöldökceruzánál!