Igaz, csak fél évig volt fent a porcelán fogszabályzóm, mert persze pont akkor nyertem el egy 5 hónapos angliai ösztöndíjat, úgyhogy kiutazás előtt le kellett venni. Kaptam éjszakait, amit kb. még 1 évig hordanom kellett volna, de ez nem igazán jött össze, ezért a fogaim szépen visszarendeződtek a kezdeti felállásba... Így utólag már verem a fejem a falba, pedig még kedvezményt is kaptam az amúgy elég borsos árú felrakásra. Na de az a fél év nem volt semmi – valószínűleg az alábbi szituk neked is ismerősek lesznek, ha volt valaha fogszabályzód.
 
original.gif
Az elején olyan hülyén beszéltem az új szerkezettel a számban, hogy inkább meg sem szólaltam, ha nem volt muszáj. Selypítés, pöszeség, és hébe-hóba kicsorduló nyál – kemény időszak volt.
 
Mindig rettegve mentem a „húzásra”, amikor szűkebbre vette a fogdoki a szerkezetet. Ilyenkor a kezével, sőt, az egész teste erejével konkrétan egyenként rátehénkedett a fogaimra , hogy beljebb tolja őket. Komolyan minden alkalommal azt hittem, hogy kitolja őket a helyükről, a fájdalomról pedig már ne is beszéljünk.
 
giphy (4).gif
A korrektor és az ajakbalzsam mellett állandó helyet kapott a fogkefém is a táskámban. Bárhova is mentem, minden kajálás után elvonultam fogat mosni, különben a fél menü ott virított volna a számban lévő kisvasút-sínen. Tény, hogy azóta sem voltak annyira karban tartva a fogaim, mint akkor.
 
Elfelejthettem a szilárd kajákat, a szendvicseket, a magokat, a kemény gyümölcsöket, de legalábbis mindent csak apró falatokban ehettem. Ennek következtében fogytam is 2 kilót a fél év alatt.
 
giphy (3).gif
Giphy, Fuji Television
A vágásokat a szám belsejében az éles, kikandikáló drótvégek miatt már szinte észre sem vettem egy idő után. 
 
giphy (2).gif
Giphy, MGM Entertainment Co.
 
A rúzsozástól gyakorlatilag elbúcsúzhattam erre az időszakra, hacsak nem akartam félpercenként csekkolni a kistükörben, hogy nem ült-e meg a festék a szerkezeten. 
 
+1. Ahogy mindent, úgy ezt is meg lehet szokni, sőt, a végére egészen megszerettem és különlegesnek éreztem magam tőle. Még a fiú barátaim is azt mondták, hogy szexi...
 
giphy (1).gif
Giphy, EMI