A 16 éves lány az egész nyári szünetet a négy fal között töltötte, ezúttal is csak azért mozdult ki otthonról, mert egy iskolai fotózásra kellett mennie. Amikor betért Kayley Olsson szalonjába, azt mondta a nőnek, vágja le az egész haját úgy, ahogy van, mert nem bírná elviselni a kifésüléssel járó fájdalmat. A fodrász azonban inkább más megoldást választott – 2 napon, összesen 13 órán át dolgozott azon, hogy megmentse a lány haját.
 
A végeredmény pedig gyönyörű lett. Az előtte-utána fotók bizonyítják, mekkora munka volt a kócos tincsekkel, amik egyébként tényleg félelmetes látványt nyújtottak. A lány azt is mondta Kayley-nek, hogy teljesen értéktelennek érzi magát, ettől pedig szinte megszakadt a nő szíve. Az első nap 8 órát, a második nap 5 órát töltött a tinivel, de minden egyes perc megérte, hiszen a maratoni frizurakészítés végén azt mondta Kayley-nek, hogy „mosolyogni fogok az iskolai fotókon, neked hála újra önmagam lehetek.”
 
A fodrász egy Facebook-posztot is megosztott erről, amelynek a végén felhívta a figyelmet arra, hogy a mentális betegségeket komolyan kell venni, és a szülőknek sem szabad félvállról venniük, ha a tinédzser gyerekük teljesen befordul.
 
Nyitókép: Kayley Olsson