1. Irigykedve nézel mindenkit, aki normális méretű kontyot tud a fejére varázsolni, mivel a te hajad feltekerve, és feltűzve maximum akkora, mint egy dió.

2. De amúgy is felesleges konttyal és hasonlókkal próbálkoznod, mivel a vékonyka hajszálaid miatt fél óra múlva úgyis szétcsúszik az egész.

3. Csodálattal bámulod a hosszú hajú barátnőid dús copfját, mivel a te séród össszefogva úgy lóg a tarkód fölött, mint egy szomorú, döglött vízisikló.

4. Akárhová is mész, nem érzed magad jól, ha nincs nálad egy utazó méretű hajlakk, és egy  fésű, mert hiába csinálod meg otthon a frizurád, egy órán belül összeesik, és lelapul.

5. Éppen ezért annyi hajlakkot használsz, hogy a nap végén egyes tincseidet szó szerint ketté lehetne törni.

6. Hamarabb tanultad meg tupírozni a hajtöveidet, mint tisztességes tusvonalat húzni.

7. Ha azt szeretnéd, hogy mindig tökéletes séróval tündökölhess, 24 óránként kellene hajat mosnod, ugyanis mindössze ennyit bír ki a frizkód anélkül, hogy spánielfül-szerűen a fejedhez lapulna.

8. Néha tényleg úgy érzed, hogy a történelemben egyedül Szméagolnak volt nálad pocsékabb frizurája.

9. A hajszálaid vékonysága miatt a választékod 1 kilométerről is látszik, ha sötét hajad van, és nyáron ez az első rész a testeden, ami menthetetlenül leég.

10. Hiába próbálod besütni, vagy becsavarni a hajad, fél óra alatt úgyis kirúgja magát – általában úgy, hogy a fejed tetején lelapul, a végei viszont össze-vissza állnak.

11. Nincs olyan hajtőemelő, száraz sampon vagy dúsító hatású hab, amit még ne próbáltál volna ki, de a legtöbb egyáltalán nem működött, ráadásul egy pártól  csak még zsírosabb/korpás/fakó/merev lett a hajad.

12. Míg másokon mindig szexinek látod a beach-hullámot, amit a sós tengervíz varázsol a fejükre, te a vízből kiemelkedve úgy nézel ki, mint az unikumos ember, és ez akkor sem sokat változik, amikor megszárad a hajad.

unicum.jpg

Fotó: Pinterest

13. Fésülködésnél legszívesebben megsiratnál minden egyes kihullott hajszálat.

14. Az élet nagy igazságtalanságának tartod, hogy a tested összes része közül pont a hajad lett a vékony.

15. Titokban legszívesebben lekevernél egyet mindenkinek, aki amiatt panaszkodik, hogy túl sok, túl sűrű, vagy túl vastag szálú a sérója.

Kihagytam valamit??