1. Az elegáns 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨ Tessa Thompson ✨ x #Creed2 Styled by @waymanandmicah Makeup @makeupvincent #HairByLacyRedway #TessaThompson

LACY REDWAY HAIRSTYLIST (@lacyredway) által megosztott bejegyzés,

Én sosem próbáltam még a lezselézett verziót (nekem mindig a dús frizura állt jól), de ha vékony arcformám lenne, már jó sokszor jelentem volna meg ilyen hajjal különböző eseményeken. Kis zselé, hátrafogás, egy hatalmas fülbevaló, és máris olyan az ember megjelenése, mintha díjátadóra készülne... Zseni. 

2. Az egyenes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready for a productive weeeek

Brittany Xavier (@brittanyxavier) által megosztott bejegyzés,

Rettentően nagyot ment az elmúlt egy évben ez a fajta hajviselet, és teljesen odáig is vagyok érte. Dua Lipán láttam először, és azt hittem, nekem ez szörnyen fog állni, de rengeteget hordtam így a rövidebb hajamat, és imádtam: csak gyorsan kivasaltam, eltűrtem a fülem mögé, és kész is. Szerintem ez az a hajstílus, ami mindenkinek jól áll, kortól, arcformától, hajszíntől függetlenül.

3. Hullámcsat minden mennyiségben

Ez az a megoldás, amihez tényleg nem kell más, csak néhány csat és egy kis fantázia - minél káoszosabb, annál jobb. Nagyobb, még feltűnőbb hajcsatokkal is nagyon menő, ráadásul pár perc alatt kész is van, az eredmény pedig laza, mégsem lóg az arcodba, kényelmes, és nagyon egyedi.

4. A kócosan bájos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bows before bros. 🎀 #lucyhale 🖤 glam fam @alyssasutterstylist @katrinacaplan #kristinesshair

KRISTIN ESS HAIR • FOUNDER (@kristin_ess) által megosztott bejegyzés,

Egy masni és más semmi: fogd össze a hajad felső rétegét egy átlátszó gumival, tekerj köré egy masnit, vagy szalagot, és kész is a különleges, mégis egyszerű és bájos megjelenés! A kócos hajat ilyesmikkel a legjobb feldobni - egy hajpánt, masni, szalag, vagy fonat különlegessé teszi, a lehulló tincsek pedig lazítják a frizurát. 

5. A minikonty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

yes to everything Christmas. 🎁😍

Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés,

Régen mindig viszolyogtam ettől a viselettől, mert a vállig érő hajamból sosem tudtam nagy kontyot csinálni a fejem tetejére, ráadásul hátul mindig kiszökött néhány tincs, és azokat vagy egész nap igazgattam, vagy csatokkal rögzítettem... Ma már imádnám így hordani a hajam, mert laza, egyszerű, és rettentően menő - tök laza, igazi pénteki hajviselet.