Kiskoromban még nekem is volt derékig érő hajam, aztán nagyjából tízévesen valamilyen érthetetlen oknál fogva úgy döntöttam, hogy állig vágatom. Nálam nagyobb hülye már csak drága édesanyám volt, aki ezt hagyta - lehet, hogy úgy volt vele, eleget fonogatta már, így legalább megszabadul a feladattól, nem tudom, de a lényeg az, hogy váll alá azóta nagyon nehezen nő meg. Ezért irigykedve nézem az óriási hajzuhataggal rendelkező lányokat, mert tudom, hogy nekem már soha nem lesz ilyenem, meg persze abból adódóan, hogy nagyon vékonyak a hajszálaim, nem is nagyon lehetne, ha megnőne ekkorára sem. 

 

Long Hair ❤️ (@aliia_more) által megosztott bejegyzés,

A lett Alia Nasroyának, akit amúgy az igazi Rapunzelnek is emlegetnek, nincsenek ilyen problémái - nagyjából húsz éve nem vágatta le a haját, és mivel most 28 éves, ez azt jelenti, hogy hét-nyolc éves kora óta nem érte olló az oroszlánsörényét. Én már attól is félnék, hogy ennyi idő után úgy törne a hajam, hogy inkább szénakazalra hasonlítana, mint gyönyörű hajzuhatagra, de Aliának ettől nem kell félnie: nem tudom, mivel ápolja a tincseit, de egészségesek, és gyönyörűek.

 

Long Hair ❤️ (@aliia_more) által megosztott bejegyzés,

Mondjuk, az is biztos, hogy nem túl praktikus a mindennapokban, ha ilyen hosszú a hajad - sportolni például kifejezetten kellemetlen lehet, mert nem tudod hova tenni igazán. De azért valószínűleg őt annyira nem zavarja, különben nem növesztette volna ekkorára. 

 

Long Hair ❤️ (@aliia_more) által megosztott bejegyzés,

A Barcroft TV-nek adott interjújában a lány amúgy elmondta, hogy egy óráig tart, mire teljesen átfésüli a haját, és ha nem használ hajszárítót, a levegőn nagyjából egy óra alatt száradnak meg a tincsei. Nekem ez túl sok macera lenne, de az is igaz, hogy ő megél belőle: a hajának köszönhetően jól keres a modellkedéssel.