Unistella már korábban is ismert volt különleges alkotásairól – neki köszönhetjük például a töröttüveg-hatású vagy a „negatív tér” stílusú manikűrt. Legújabb munkája, a körömgyűrű egyéves tervezés és tesztelés eredménye. Megérte a sok meló, mert a kollekció piacra dobása után pillanatok alatt eladta a limitált készletet, ráaásul még az országhatárokon túlról is érkeztek hozzá vásárlók.
 
 
 

Park Eunkyung (@nail_unistella) által megosztott bejegyzés,

 
A körömstylist minden gyűrűt a vevő körmeihez igazít, amihez leméri az ujj körméretét, majd a fogója segítségével addig alakítgatja az ékszert, amíg az tökéletesen nem passzol viselője ujjára. Emiatt még nem is árulja széles körben alkotásait, ám jó hír, hogy őszre tervezi egy olyan kollekció piacra dobását, amelyet már a nagyközönség számára is elérhetővé tesz.
 
 

Park Eunkyung (@nail_unistella) által megosztott bejegyzés,

 
 

Park Eunkyung (@nail_unistella) által megosztott bejegyzés,

 
Bevallom, először kicsit giccsesnek találtam ezeket a körömékszereket, ám minél tovább nézegetem őket, annál jobban tetszenek. Lehet, hogy nem a köves változatot választanám elsőre, de a visszafogottabb, minimalista darabokat simán viselném. Az biztos, hogy ha nem is az idei, de a jövő évi fesztiválszezonban kötelező kiegészítőnek számít majd Unistella körömgyűrűje – reméljük, addigra már számunkra is elérhető lesz.