Persze lehet azzal jönni, hogy ők milliomosok, meg biztosan szét vannak plasztikázva, és hasonlók, és ez jogos is. Nyilvánvaló, hogy egy átlag nőnek egész mások az anyagi, és egyéb lehetőségei, mint egy hollywoodi sztárnak. Ugyanakkor én személyesen is ismerek több hatvan feletti nőt, akik ugyanúgy állnak sorba parizerért a boltban, mint te, vagy én, és mégis simán letagadhatnak vagy húsz évet. De nem teszik, mert teljesen rendben vannak magukkal, meg az életkorukkal is – valószínűleg ez is hozzájárul ahhoz, hogy úgy néznek ki, ahogy.

Bár én még csak most leszek negyven, valamiért egyre inkább azt gondolom, hogy persze biztos számít a plasztika, meg a csodakrémek, meg a személyi edző meg a dietetikus, meg persze a gének is, de egy bizonyos koron túl ez már kevés. Belülről, és fejben is nagyon rendben kell lennie annak, aki hatvan fölött is a harmincasokat megszégyenítő kisugárzással és vonzerővel bír. Hogy is mondta George Orwell?

50 évesen mindenkinek olyan arca van, amilyet megérdemel.

Úgyhogy én imádom nézegetni ezeket a nőket, már csak azért is, mert jó arra gondolni, hogy manapság, amikor tényleg csúcsra jár a fiatalságkultusz, igenis lehet szexinek látni a hatvanasokat. Én legalábbis annak látom őket, és biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roma

Susan Sarandon (@susansarandon) által megosztott bejegyzés,

Itt van például az egyik legnagyobb kedvencem, a per pillanat 72 éves Susan Sarandon. Ha bármilyen beszélgetésben szóba kerül, hogy kire szeretnék hasonlítani, ha megöregszem, mindig az ő nevét mondom, mert nem csak a külseje, de a személyisége is lenyűgöző. Az egyik legújabb Instragram-posztján a friss tetoválását mutogatja, imádom.

A másik, aki az előbbi kérdést hallva mindig eszembe jut, az Helen Mirren. Ő most 73, és az összes ráncával együtt is olyan dögös, és olyan szexi a mosolya, hogy ha férfi lennék, biztosan rajta felejteném a szemem  - nőként is így vagyok vele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés,

Nem maradhat le a listáról Sharon Stone sem a maga 61 évével – szerintem az Elemi ösztön óta mit sem veszített a szexuális kisugárzásából, és látszik rajta, hogy ezzel jórészt valószínűleg ő maga is tisztában van.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andie Macdowell (@andiemacdowell) által megosztott bejegyzés,

A szintén 61 éves Andie MacDowell-t sem véletlenül választotta arcának a L’Oreal, klasszikus, időtlen szépsége töretlen, és csak úgy sugárzik róla a belső harmónia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) által megosztott bejegyzés,

Mindenki kedvenc Macskanője, Michelle Pfeiffer is túl van már egy évvel a hatvanon. Ő az egyik olyan híresség, akin mindig tényleg őszintén megdöbbenek, ha meglátom. Nekem olyan, mintha az elmúlt 25 évben szinte semmit nem változott volna – egy kicsit fáradtabbnak tűnik az arca, de ennyi. Vajon hogy csinálja?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raquel Welch (@therealraquelwelch) által megosztott bejegyzés,

Raquel Welch, bármilyen hihetetlen is, 78 éves. 2 éve forgatta a legutóbbi filmjét, a Hogyan legyél latin szerető-t, de elnézve, hogy milyen jó formában van, simán benne van, hogy korántsem ez volt az utolsó mozija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rene Russo (@renerussodaily) által megosztott bejegyzés,

Rene Russo-t a Thomas Crown ügy-ben szerettem meg igazán, és már akkor sem akartam elhinni, hogy 45 éves volt, amikor a filmet forgatták. Most 65, és ezt is ugyanolyan nehéz elhinni. Azt nem mondom, hogy semmit sem változott, de hogy 15-20 évet még mindig simán letagadhat, az egészen biztos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lynda Carter Official (@reallyndacarter) által megosztott bejegyzés,

Ma már Gal Gadot alakítja Wonder Womant, de biztosan sokan emlékeznek még arra a szépséges színésznőre, Lynda Carterre, aki a hetvenes években először tette igazán ismertté a karaktert. Nos, ő ma már 67 éves,  és még mindig tökéletesen illik rá a csodanő jelző.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Susan Lucci (official) (@therealsusanlucci) által megosztott bejegyzés,

A most 72 éves Susan Lucci nevét itthon talán kevesebben ismerik, de egyszerűen nem hagyhattam le a listáról. Aki a hetedik iksz után is úgy néz ki, ahogyan ő, arról sok mindenben érdemes lehet példát venni – saját bevallása szerint a pilatesnek is köszönheti külsejét, úgyhogy azt hiszem, itt az ideje elkezdeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patricia Clarkson (@clarksonpatricia) által megosztott bejegyzés,

A lista végére olyasvalakit hagytam, aki tulajdonképpen csak egy pici csalással lehet itt, mert „csak”  idén decemberben tölti majd be a hatvanat. Ő Patricia Clarkson, akit minden egyes filmjében csodálattal nézek, és nem csak azért, mert annyira jó színésznő, hanem azért is, mert szerintem igazi kortalan szépség.