1. Félálomban úgy állsz a zuhany alá, hogy véletlenül magadon felejted a pizsamanadrágot.

2. Mivel még nem vagy teljesen magadnál fogmosás közben, fogkrém helyett véletlenül testápolót nyomsz a fogkefédre.

3. Magaddal viszed a fürdőbe a kávésbögrét, miközben kómásan támolyogsz a lakásban, ezért összekevered a fogmosópohárral, és kávéval öblögetsz víz helyett.

4. Lelkiismeretesen nekiállsz egészséges kaját csomagolni magadnak, de végül a táskád helyett automatikusan a hűtőbe teszed, és ezt természetesen csak a munkahelyeden/iskolában veszed észre.

5. Az alapozót éppen, hogy csak elkented az ujjaiddal a képeden, úgyhogy a nyakad és az arcod teljesen más színű.

6. Még tiszta alapozó volt a kezed, mikor felvetted a fehér pólód, úgyhogy messziről kivehető ujjnyomokat hagytál rajta.

7. Sietve, félhomályban készülődtél, így a pirosítófoltokat az arcodon Jancsi Bohóc is megirigyelné.

8. Kétségbeesetten kutatsz a táskádban hajgumi után (természetesen nem találsz), mert egy kirakatüvegben meglátod, hogy valamiért csak a hajad egyik felét vasaltad ki.

9. Öltözködés közben vagy félregombolod az inged, vagy kifordítva veszed fel a felsőd, vagy felemás zoknit húzol, de az igazán zombiüzemmódos napjaidon mindezt egyszerre csinálod (úgynevezett mesterhármas).

10. Boldogan konstatálod, hogy rekordidő alatt sikerült egész normálisan felöltöznöd, és már épp sprintelni kezdenél a busz felé, mikor észreveszed, hogy elfelejtettél cipőt húzni, és még mindig a kitaposott otthoni papucsodban vagy.

11. Nem érted, miért néz rád mindenki furán a megállóban, majd miután egy lány diszkréten figyelmeztet, rájössz, hogy olyan sietve rángattad magadra a harisnyád, hogy a szoknyád alja beletűrődött, ezért percek óta félig kilógó fenékkel közlekedsz.

12. Nem kefélted le indulás előtt a ruhádról a kutya/macskaszőrt, de csak a buszon veszed észre, hogy úgy nézel ki, mint egy kitömött állat.

Na, ki tudja ezeket überelni?