1. Aminek csak akkor van értelme, ha tangában flangálsz: csillámos fenék

Nem tudok nem arra gondolni hogy, ha nekem a szememre több csillám kerül, akkor még napok múlva is milyen lehetetlen helyekről szedegetem le magamról a kis csillogó pöttyöket. Ha viszont mégis úgy érzed, hogy nem zárhatod az évet anélkül, hogy ezt kipróbálnád, itt egy karácsonyi ihletésű. Csak ne fordíts majd hátat szegény nagyinak.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your feeling well festive 😍 #curvesrule #realwomen #xmas #festive #butt #peachy🍑 #glitterbutt #merryxmas #xmascountdown

TwistedBellesEntertainment TM (@twisted_belles_entertainment) által megosztott bejegyzés,

2. Minden, ami Meghan Markle

Az idei év egyik legnagyobb eseménye Harry herceg és Meghan Markle esküvője volt. Ami naná, hogy mindenkit megihletett. A bögreárusok mellett sminkesek és műkörmösök, mint úgy vélték, hogy nekik is be kell szállniuk a "royal wedding" buliba. Bár ne tették volna!

3. Szilveszterkor még jól jöhet: dugóhúzós műköröm

Igaz, hogy az év 364 napján macerás lehet egy ilyen körömmel az élet, de legalább szilveszterkor nem hal meg a buli, ha nincs kéznél dugóhúzó. Ha viszont szeretsz kirakósozni, gyöngyöt fűzni vagy zongorázni, akkor ez a viselet nem neked való.

4. Virágzó szemöldökök

Szintén egy újabb vonal, ami nem biztos, hogy megállná a helyét egy családi ebéden. Mint örök cinikus, az első gondolatom egyből az volt, hogy szegény csaj hogy szaladhat a méhek elől, akik nyáron felfigyelnek a kis virágokra. 

5. Uszonyszemöldök, ami valami egészen másra emlékeztet. 

Míg én azzal küzdök, hogy az átlagos kis szemöldököm átlagos maradjon és ne úgy nézzen ki, mint amit Jack Nicholson is megirigyelne, addig vannak, akik szándékosan össze-vissza formázzák a sajátjukat. Ráadásul engem inkább emlékeztet kis ördögszarvakra, mintsem uszonyokra. 

6. Amikor a sminkesek közt felüti a fejét a sárgaláz

Nagy divat volt idén a sárga szemfesték, amit ha szépen visznek fel, még azt is el tudom képzelni, hogy jól mutasson. Ellenben, ha egy magamfajta nem-annyira-nagy sminkelő állna neki, valószínűleg úgy néznék ki, mint akit leköpött egy kiscsibe vagy beporoztak a méhek. 

8. Csillámos mellek

Értem én, hogy aki idén szeretett volna kitűnni a virágos koszorúk és tollas hajak sűrűjéből, annak erre a fesztiválszezonra oda kellett tennie magát. Szóval, aki bevállalta  a csillámos melleket, az meg is érdemli a rivaldafényt. 

9. Glória-szemöldök 

Ez a trend jól összezavart. Most akkor ciki vagy nem ciki az összenőtt szemöldök? Ha van benne egy Forma-1-es kanyar, akkor menő, ha csak simán egy kis gyalogátkelő van a szemeid felett az nem megy át a rostán? Mindenesetre nekem az angyali glória jut legutoljára eszembe erről a "csodáról." 

10. Szőrös körmök. Amihez nincs mit hozzáfűzni. 

Míg mások azon melóznak, hogy minél kevesebb szőr legyen a testükön, addig van, aki még extrán tetet is magára. És nem tudok nem erre gondolni: ha viszket az orra és megvakarja, nem fog jobban viszketni? Na meg a mindent eldöntő legfontosabb kérdés: hogy lehet így éjszaka kézzel Nutellát enni az üvegből??? 

 

Nyitókép forrása: Jazmina Daniel