1. Kell egy plusz válltáskát vinned, mert a bőröndben már nincs több hely a 8 pár cipődtől, de egyiket sem akarod kivenni. Aztán persze végig strandpapucsban leszel, vagy mezítláb.

pakolas.gif

Odyssey

2. Ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy kipróbálj egy csillámtetkót, egy henna festést vagy a helyi hajviseletet, még ha a józan eszed azt is mondja, hogy teljesen hülyén fogsz kinézni, de a nyaralós éned azt súgja, hogy szuper laza lennél.

monica-hair.gif

Warner Bros.

3. Kétségbeesetten igazgatod a bikini felsőd pántját, hogy mindenhol egyformán barnulj le, aztán persze a napszemüveged, meg a papucsod fog fehér foltokat hagyni rajtad.

napszemuvegbarnulas.gif

Giphy

4. Előre megnézed, hogy milyen fitnesz terme van a szállodának, és hogy milyen edzéseket tartanak, de aztán persze csak azért mész be, hogy beülj a jakuzziba.

jakuzzi.gif

Illumination Entertainments

5. Minden áron találni akarsz egy kiegészítőt, hogy ha otthon viseled, elmondhasd, hogy ezt Máltán/Cipruson/Párizsban/Ibizán stb. szerezted, de végül persze egy fast fashion boltban veszel valamit, amit akárhol is beszerezhettél volna.

budget.gif

Giphy

6. Elpakolod a komplett sminkkészletedet, de aztán legfeljebb egy szempillaspirált használsz, azt is csak egyszer, mikor vacsorázni mentek, a szállodába visszaérve pedig elfelejted lemosni.

dontcare.gif

Deedle-Dee Productions

6+1 Hazaérve alig várod, hogy mindenki elkezdje dicsérni a nyaralós színedet, de nem teszik, ezért inkább elmész szoliba, és mikor végre valaki észreveszi a változást, azt mondod, hogy a tengerparton barnultál le.

beyonce.gif

Tenor