1. Igaz, hogy odavagyok a rúzsokért, de talán azért annyira nem, hogy a fülemtől a bokáig mindenhonnan visszaköszönjenek. A gyűrűt persze azonnal elfogadnám.

2. Emellé a gyűrű mellé nem is kéne más kiegészítő, annyira feltűnő és dögös. Oké, leszámítva egy hasonló árnyalatú rúzst.

3. Ha inkább a visszafogottabb ékszerek jönnek be, akkor ez a karkötő tökéletes ahhoz, hogy diszkréten megmutasd, mennyire szereted a sminket. 

4. Igen, feltűnő is, nagy is, mégis látom magam előtt, ahogy a vörösre festett számmal és ezzel a nyaklánccal mennyire a világ királyának érezném magam. 

5.  Szeretem, hogy ugyanúgy, mint egy sminkkel, az ékszerekkel is tudok játszani, hogy mennyire legyen visszafogott vagy hangsúlyos. Ezt a fülbevalót pedig tökre látom magamon akár a hétköznapokon is. 

6. Imádom ezt a két brosst. A rúzs a festett szájjal együtt szuperül feldobná bármelyik rohangálós szettem. #vágyakozósóhaj

7. Sajna ilyen dögös, telt szám soha nem lesz, de legalább kiegészítőként viselhetek egyet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La'Chorna's Trendy Jewelry (@lachornatrendyjewelry) által megosztott bejegyzés,

8. Ha pedig úgy ébredsz reggel, hogy se időd, se kedved a sminkkel szöszmötölni, akkor egy ilyen bitang piros fülbevaló is elég hozzá, hogy meglegyen a "piros rúzsos" életérzés.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stylextraz (@stylextraz) által megosztott bejegyzés,

 

Nyitóképek forrásai: 1893select és auburnjewelry