Az alapozó típusú pasi

Ő az, aki egyszerűen csak észrevétlenül szebbé, jobbá teszi a napodat anélkül, hogy bármi extrát csinálna. Úgy hozza ki belőled a legjobbat, ahogy az arcoddal teszi ugyanezt egy jó alapozó. Két-három találkozás után rájössz, hogy végül is tudsz nélküle élni, de inkább nem akarsz.

thebest.gif

Giphy

A korrektor típusú pasi

Korrektorra nincs feltétlenül mindig szükséged, viszont a nehezebb napokon életmentő. Iyen ő is, rá mindig számíthatsz, ha gáz van, és pár apró dologgal, meg a kedvességével úgy fedi el a hangulatodban a sötét foltokat, mint ahogy egy jó korrektor a szemet alatt a csúf karikákat.

A higlihter típusú pasi

Régóta nézegeted vágyakozva, mert azt látod, hogy minden csillivilli körülötte, és az Instája olyan menő, mintha ő lenne Ryan Gosling. Aztán, amikor megismered, néha megesik, hogy rájössz: ugyanúgy nem neked való, ahogy az unikornisos csillámok sem, mert inkább csak messziről, meg fotón nézett ki jól. De persze az is lehet, hogy kiderül:  pontosan az ő extrovertált természete volt az, ami eddig hiányzott ahhoz, hogy az életed sokkal jobb legyen.

ryangosling.gif

Giphy

A rúzs típusú pasi

Olyan a személyisége, hogy pillanatok alatt el tudod dönteni, hogy imádod, vagy utálod. A rúzzsal is így van a legtöbb lány, hiszen van, aki úgy érzi, szájfesték nélkül szinte élni sem tud, és van, aki utálja, hogy macerás felkenni, lekopik, ráragad a fogakra, és mindenen foltot hagy. Na, ez a fickó pont ilyen: kicsit vesződni kell vele,  de ha tetszik neked, akkor nagyon is megéri. Ha viszont valami igazán problémamentesre vágysz, nem ő az embered.

A szempillaspirál típusú pasi

Megbízható, jó társ a hétköznapokban, viszont néha kicsit túlságosan is ragaszkodó, akárcsak a szempillaspirálod, amit hiába mosol le esténként, reggelre ugyanúgy pandamacifejet csinál az arcodból. Ettől függetlenül, még ha a tapadóssága miatt néha kicsit idegesít is, valójában nagyon nem szeretnéd, ha egyszer csak eltűnne az életedből.

tapadosmacskak.gif

GIFER