Az Instagramon két dolog volt eddig egészen biztosan: csillám és női seggek. Most, hogy ez a kettő egyesült, biztos vagyok benne, hogy az emberiség soha többé nem lesz már ugyanaz. Azt viszont még mindig nehezen tudom elhinni, hogy a nyári fesztiválok kezdetével nem csak a virtuális valóságban, de a való életben is mindenhol ilyen csillámpopókat látok majd, pedig valószínű, hogy ez lesz.

 

Glitter Dolls (@glitterdollslv) által megosztott bejegyzés,

A képmegosztó oldalon glitterbutt hashtaggel feltöltött képek között sok olyan benyomást kelt, mintha a tengerparti sütkérezés után maradt volna homok a lányok fenekén, csak éppen homok helyett csillám kerül a bikini köré. Nem tudok nem arra gondolni, hogy lemosáskor ebből bizony mindenhová fog jutni...

 

Daily Makeup/Girl Posts (@girlvault) által megosztott bejegyzés,

Némelyik fotó megy egyszerűen csak úgy néz ki, mintha valaki csillámot menstruálna, és szinte biztos vagyok benne, hogy kell lennie olyan japán pornónak, amiben ez történik.

 

Top2bottom (@top2bottomagency) által megosztott bejegyzés,

Mondjuk én elismerem, hogy kell egy egészséges adag önbizalom ahhoz, hogy valaki így vonuljon végig egy fesztiválon...

 

newsmonkeyBE (@newsmonkey_be) által megosztott bejegyzés,

... de nevezz maradinak, aki beáll egy csillámozó sátorba, hagyja, hogy ez történjen a fenekével, és közben nem röhögi el magát, azt én sem tudom komolyan venni.

 

Glitoris. (@glitorisglit) által megosztott bejegyzés,

Szavazás

Te csináltatnál csillámfeneket?