Márti: MAC Prep+Prime Folyékony BB Krém SPF35

mac_bb.jpg

Márti abszolút biztosra ment, amikor BB-krémet választott: fontos volt neki a fényvédelmi és a bőrápolási szempont is.

Szerencsére már nincsenek hatalmas bőrhibáim, amikre magas fedésű cucc kellene, de ragaszkodtam ahhoz, hogy valóban színezett legyen a termék és tényleg egységesítse a bőrképemet, amit ez meg is tesz. 35 faktoros fényvédőt tartalmaz, aminek szintén nagyon örültem, mert a fényvédelemre így a jó idővel extrán oda kell figyelni. Egy alapozóecsettel szoktam felvinni, nagyon krémes és szépen terül, kis korrektorral kiegészítem a szemem alatt és tökéletesen elég nekem a nyári hétköznapokra.

Anita: Bioderma Sensibio AR BB Cream

bioderma-sensibio-ar-bb-krem.jpg

Főszerkesztőnk, Anita már jó pár terméket végigpróbált, ezek közül a Bioderma BB-krémje bizonyult abszolút győztesnek.

Több árnyalatban kapható, nekem a Clair Light van meg, ami az inkább világos, picit sárgás, melegben kipirosodó és viszonylag nehezen barnuló bőrszínemhez szuperül alkalmazkodik. Egy kevés púderrel és korrektorral simán kiváltja az alapozót, és természetesen fényvédő is van benne, egészen pontosan 30 faktoros.

Vanda: Nivea Essentials BB Nappali Arckrém

nivea_bb_krem.jpg

Vanda nagy rutinróka, ha BB-krémről van szó, ugyanis mindig azt használ alapozó helyett. 

Több márka termékét kellett tesztelnem, míg eljutottam a számomra tökéletesig. A Nivea Essentials BB nappali arckrém volt a legkrémesebb állagú mind közül - ez fontos szempont nálam. Könnyű használni, kellemes illata van, nem pereg és jól hidratál. Segít elfedni az apróbb bőrhibákat és nagyon gyorsan szívódik be.Több évnyi tapasztalat után bátran merem ajánlani bárkinek, aki úgy érzi, nehéz dolga van a mindennapi alapozással.  

Lilu: Erborian BB Creme au Ginseng

bbcreamerborianginsengLilukedvence.jpg

Lilu egy olyan könnyed krémet keresett, ami a rohangálós napokon helyettesítheti az alapozót.

Jó állaga van, nem fed túl erősen, a mindennapokban szívesebben is kenek magamra olyat, aminek természetes hatása van. Szépen egységesíti a nem túl problémás bőrt.  Az Erborian BB-krémjét szaladgálós, nem forgatós napokon szoktam használni. 20 faktoros fényvédő is van benne, ami külön plusz pont, mert mindig próbálok odafigyelni arra, hogy védjem a bőrömet a káros sugárzástól.

Kriszti: Erborian BB ceruza

Nevtelen_terv_12 (1).jpg

Kriszti Lilu nagy kedvencének ceruza változatára esküszik. Igen, ilyen is van!

A praktikus, kis helyen is elférő BB krém (ami igazából nem is krém, hanem egy zsírkréta állagú anyag) gyönyörűen elfedi az apró bőrhibákat és még a bőrt is egészségesen ragyogóvá varázsolja. Én a szemem és az orrom körüli részt szoktam vele bepöttyözni és összedolgozni, hogy eltüntessem a karikákat és a pirosságot. Külön plusz pont, hogy a kiszerelésnek köszönhetően bármikor előkaphatom, hogy igazítsak a sminkemen. 

Kitti: Bourjois Healthy Mix BB-krém

bourjois-healthy-mix-bb-krem.png

Mint mindig, Kittinek ebben a kategóriában is fontos, hogy az érzékeny, kipattogásra hajlamos bőrével kompatibilis legyen a BB-krémje.

Szinte úgy viselkedik, mint egy alapozó, mégis sokkal könnyedebb, gyümölcsösebb, de tartós és a fedése is jó. Mivel tele van vitaminokkal, felfrissíti az arcomat, kisimítja a bőrhibákat és egyáltalán nem tömíti el a pórusaimat, ezért sosem pattogok ki tőle. Nekem ő a tökéletes, ha alapozóhelyettesítésről van szó - minden nap használom. Ár-érték arányban szuper, és könnyen ki lehet keverni a tökéletes színt a háromféle árnyalatból, amiben kapható.