Képgaléria

Iggy Azalea

Amerika kedvenc szőke rappere és A$AP Rocky elképesztően nagy szerelemben voltak, mikor Iggy az ujjaira tetováltatta a "Live, Love, A$AP" szavakat (ami egyébként a srác egyik albumának címe is egyben). Miután a pár szakított, az énekesnő lézerrel és egy új tetoválással tüntette el az exét az ujjairól.

Ariana Grande

Ariana tetkója tavaly nagyot szólt a médiában, az énekesnő ugyanis japánul akarta magára varratni az egyik új számának címét a 7 Rings-t, azaz 7 gyűrűt, de tetováltatás előtt megkérdezhetett volna egynél több embert, aki tud japánul... A végeredmény sajnos balul sült el, a felirat a végül „kis faszéngrill” lett. Azóta már persze átvarratta, de ez akkor is, tanulságos sztori, az egyszer biztos!

Kaley Cuoco

Az Agymenők Pennyje mielőtt hozzáment jelenlegi férjéhez, Ryan Sweeting felesége volt, és magára varratta az esküvőjük dátumát. A színésznő a válasz után csak ennyit mondott a mintáról: „jegyezd meg: sose varrass magadra fontos dátumokat! #hibák30alatt.” Legalább tudott rajta nevetni!

Megan Fox

Megan Fox szenvedélyes Marilyn Monroe-rajongó, ezért magára varratta az ikon portréját. De megbánta és így nyilatkozott róla: „Leszedetem. Ő egy negatív karakter, akinek személyiségzavarai voltak és bipoláris volt. Nem szeretném ezt a fajta negativitást az életembe". Mondjuk ezt tudhatta a tetoválás megcsináltatása előtt is a tragikus sorsú színésznőről, mindenesetre ez is érdekes és igencsak tanulságos sztori.

Angelina Jolie

A gyönyörű színésznőnek volt egy ikonikus Billy Bob-tetkója, amitől végül megvált. A hat gyermeke születési dátumával és helyével írta felül az eredeti mintát. Ez cuki!

Melanie Griffith

Melanie majdnem 20 évig volt Antonio Banderas felesége, volt is egy Antonio-tetoválása a karján, amit 2014-ben (a végleges válás előtti évben) leszedetett. Szomorú.

Jennifer Lawrence

Jennifer tetkója igazából annyira pici, hogy szinte észrevehetetlen, így azt gondolnád, nem is nagyon bánta meg - pedig de! „Liam Hemsworth-szel és a családjával voltam, és MINDENKI tetováltatott, én meg nem tudtam, mit találjak ki, amit magamra varrathatnék. Aztán eszembe jutott, hogy mindig kell egy emlékeztető, hogy hidratáljak, úgyhogy a víz képletét, a H2O-t kértem. De elég gáz lett a végeredmény, a kettes felcsúszott a H és az O közé, pedig az eredeti képlet nyilván nem így néz ki. Ráguglizhattam volna, mielőtt a testemre varratom örökre...” - mondta egy interjúban a színésznő.

Justin Bieber

Aki látta már Justint félmeztelenül (a világ összes embere), tudja: tele van varrva a teste. Ezért jogos a gondolat, hogy mégis melyiket bánhatta meg. A válasz nyilvánvaló: az exe, Selena Gomez portréját! Miután szétmentek, egy kis árnyékolással megpróbált Selenából angyalarcot faragtatni, de még mindig felismerhető. Szegény Hailey, elég rossz lehet a férje exét nézegetni, amikor átöleli, nem?

Heidi Klum

Amikor Heidi és az exférje, Seal megújították az esküjüket, a szupermodell egy spirálszerű tetkót varratott magára. Aztán 2014-ben, mikor szétmentek, azonnal leszedette lézerrel - ebből tudhatták meg a rajongók, hogy valamilyen közös jelentést hordozott ez a minta a házaspár számára.

Jessie J

Az énekesnő a csípőjére varratta a saját dalszövegét, ami így szól: „Don't lose who you are, in the blur of the stars” („Ne veszítsd el magad a csillagok fényében”) és egyáltalán nem bánta meg a tetkót. De akkor miért került a listára? Mert helyesírási hibával varratta fel! Valójában azt kellett volna magára íratnia, hogy "don't lose", de ehelyett két o-t sikerült az elveszít igébe tenni, így 'loose' lett a végeredmény, ami lazát, szétesőt jelent. Még jó, hogy nem valami durvább jelentést hordoz, ezt még ki is lehet magyarázni!

+1: Orlando Bloom

Nemrég röppent fel a hír, hogy a brit színész Instagram-követői vették észre, hogy téves a karjára varrt morzekód, ami fia, Flynn nevét hivatott ábrázolni, hiányzott belőle ugyanis egy pont – így Flynn helyett Frynn volt odaírva. A tetoválást a külföldön is ismert, pécsi tetoválóművész, Bercsényi Balázs varrta Bloomra - azóta ki is javították a hibát.