Tuti, te is nagyon jól ismered azokat a picike, pihe-puha hajszálacskákat, amiket képtelenség begyömöszölni a kontyokba és copfokba, mert olyan aprócskák. Van, aki szinte észre sem veszi ezeket (világos hajúak előnyben), másokat viszont az őrület határáig tud idegesíteni, hogy a tökéletes lófarok soha nem lesz teljesen tökéletes miattuk. A divatházak pedig rendszeresen felfedezik ezeket a kis babahajakat, hogy a kifutón furcsa hajkoronák kreáláshoz használják őket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romance Was Born (@romancewasborn) által megosztott bejegyzés,

Az utóbbi időben a divatbloggerek is elkezdtek kiemelten foglalkozni ezekkel a hajszálakkal, olyannyira, hogy egyre trendibb a rendesen belőtt babahaj, amit mindenféle hullámba és csavarba lehet bestylingolni, ha az ember ügyes. Márpedig ez is “csak” gyakorlat kérdése, amihez első körben bőven elég ha fogsz némi hajzselét, egy fogkefét, na és az említett babahajaidat. Mi most el is látunk inspirációval hozzá, hiszen az internet olyan csodálatos hely, hogy fotókat és oktatóvideókat is találtunk babahajformázás témában.

A nagy hullámok

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Icygurlly (@icygurlly) által megosztott bejegyzés,

Csigák, csigák, csigák 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Icygurlly (@icygurlly) által megosztott bejegyzés,

Az igazi extravagncia kedvelőinek:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚨OFFICIAL CLIǪЦΞ CLIP-IИS™️ (@cliqueclipin) által megosztott bejegyzés,

Rihanna egyébként nagy mestere a babahajformázásnak:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

És FKA Twigstől is lehet inspirálódni:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FKA twigs (@fkatwigs) által megosztott bejegyzés,

Ha pedig kedvet kaptál ahhoz, hogy te is kísérletezni kezdj, íme két beauty-videó, amiből hasznos trükköket leshetsz el babahajformázás ügyben.

A nyitókép forrása: ITT