1. ​Miután végignézted a kínálatot, még mindig képes vagy meglepődni, hogy milyen rohadt sokba kerül egy cickófék annak ellenére, hogy tulajdonképpen egy, esetleg két zsebkendőnyi anyagból készült.

2.Természetesen az is azonnal eszedbe jut, hogy bezzeg a férfiaknak mennyivel egyszerűbb, hogy nem kell ilyesmire költeniük, mert náluk még a „szexi” fehérnemű is csak annyit jelent, hogy tiszta alsógatyát vesznek fel.

3. Kicsit tanácstalanul álldogálsz a fehérneműboltban a cuccok között, de amikor odajön az eladónő, és megkérdezi, hogy segíthet-e, magabiztosan elhajtod, mert a legkevésbé sem szeretnéd, hogy a fülkében matasson valaki, miközben próbálsz.

4. Amikor konstatálod, hogy az általad kiválasztott, és bevitt mindkét cicifix úgy áll rajtad, mint tehénen a gatya, megsemmisülten kikullogsz, és mégiscsak segítséget kérsz az eladótól.

5. Három-négy melltartó (sikertelen) felpróbálása után jut eszedbe először, hogy végül is semmi baj nincsen azzal, ami éppen rajtad van, és igazából olyan nagyon nincs is újra szükséged.

6. Amikor már a nyolcadik melltartót próbálod, magadban káromkodsz, és arra gondolsz, hogy inkább a saját két kezeddel fogod tartani a melleidet az életed hátralévő részében, csak hadd menekülj már ki ebből az átkozott próbafülkéből.

7. Ha még a tizedik darab felpróbálása után sem találtál olyat, ami jó lenne, könnyezel, és gondolatban felajánlod az elsőszülötted a Nagy Melltartóistennek, ha végre megsegít, és sikerül szerencsével járnod.

8. Ha végre találsz egy olyat, ami nem is szorít, nem is lesznek tőle hurkáid hátul, és elöl sem bugyogsz ki belőle, akkor az biztosan olyan színű, amit még véletlenül sem terveztél megvenni, mert nem passzol a ruhatárad egyetlen árva darabjához sem. Vagy olyan fazonú, amit utoljára a nagyidon láttál.

9. Mikor nagy nehezen végre döntést hoztál, és a kosaradban a kiválasztott darabbal a pénztár felé indulsz, magadban azon matekozol, hogy tulajdonképpen abból a pénzből, amit az eddigi életedben melltartóra költöttél, majdnem kijönne egy mellműtét...és akkor lehet, hogy soha többé nem kéne ilyesmit hordanod, sem keresztülmenned ezen a tortúrán.

10. Miután kilépsz az üzletből, olyan, mintha valami különösen nehéz vizsgán, vagy erőpróbán lennél túl, és úgy érzed, mindenképpen meg kellene jutalmaznod magad egy sütivel, vagy egy pohár borral, amiért teljesítetted a kihívást. Ja, és alig várod, hogy végre hazaérj, és levehesd a melltartód...

Ha pedig már megtetted, és lehuppantál a kanapéra, akkor itt az ideje, hogy megnézz egy vicces videót - például azt, amiben a Fogalmatlan Fickók melltartókat próbálnak.