Melltartóból sportmelltartó – gemkapoccsal

Aki ezt az okos trükköt kitalálta, annak tényleg semmi mást nem kívánok, mint hogy töltsön el egy dolgos napot úgy, hogy a trikója alatt a melltartója pántjait hátul egy vékony fémdrótból készült, alapvetően papírlapok összetartására szánt izé köti össze. És ne vehesse le akkor se, ha beleváj a bőrébe, esetleg a gerince mellett befúródik, vagy csak simán félrecsúszik, és szépen felszakítja a felsőjét.

Nem beszélve arról, hogy C-kosár fölött minimum titánból kellene lennie annak a gemkapocsnak, hogy akár csak minimális tartást is biztosítson. Az úgynevezett „racerback” hátú felsők hordásához nekem van egy sokkal egyszerűbb, kényelmesebb, és biztonságosabb ötletem: VEGYÉL KERESZTPÁNTOS MELLTARTÓT! Szívesen.

Alakformálás folpack fóliával

A kétezres évek elején hatalmas divat volt, hogy edzés előtt a lányok alaposan betekerték magukat folpackba, sőt, állítólag vannak, akik ezt a mai napig csinálják. Merthogy állítólag ettől majd jobban izzadsz, és akkor jobban is fogysz. Oké, ezt nyugodtan higgye el, aki szeretné.  Aki szerint viszont a ruha alatt kidomborodó hurkák elrejtésének a legjobb módja ugyanez, azaz hogy jó szorosan befóliázod magad, és így kapod fel a kisestélyit, annak megint csak azt tudom kívánni, hogy töltsön el ilyen szettben pár órát egy koktélpartin, lehetőleg 30 fok közeli hőmérsékleten.

Az, hogy ez a kis lájfhekk nettó bodyshaming, csak egy dolog. Emellett kényelmetlen, higiénikusnak távolról sem mondható, de legalább még egy jó adag műanyagot is feleslegesen elhasználhatsz vele. Ha az ötletgazda eddig egy kő alatt élt, akkor üzenem, hogy évtizedek óta lehet már alakformáló fehérneműt vásárolni. Sőt, az is egy opció, hogy olyan ruhát veszel fel, amiben kényelmesen érzed magad, és nem az az első gondolatod, mikor kiveszed a szekrényből, hogy milyen trükkökkel kell újragyurmáznod a tested, hogy magadra tudd rángatni.

Dekoltázsbiztosítás kétoldalú ragasztóval

Főleg a nagyobb mellű nők (keblemre, sorstársak!) ismerik azt a problémát, amikor mellben hiába tudod összegombolni az inget, a két gomb között mégiscsak marad egy luk, mert valahogy pont azon a részen vagy egy-két centivel nagyobb, mint a konfekcióméret. Én ezen a problémán biztosítótűvel próbáltam segíteni egészen addig, míg egyszer mellbe nem szúrtam magam. Ez rossz ötlet, de szintén nem működőképes a kétoldalú ragasztó.

Hidd el, ha az ikrek kifeszítik az anyagot, azt egy ragtapasz, még ha erős is, nem tartja össze. Sőt, általában még a bevarrt tépőzár se. Vegyél inkább kézbe tűt és cérnát, barátnőm, és szépen öltsd össze a két gomb közötti részt. Innentől ugyan az inged belebújós lesz, de legalább nem bámulhatja a dudáidat boldog-boldogtalan, ha megkapaszkodsz a 7-es buszon.

+ 1 – Sörnyitás szempillagöndörítővel

Annak ellenére, hogy rutinos alkoholizálók körében él egy mondás, mi szerint MINDEN sörnyitó, többszörösen is meg tudom cáfolni a  dolgot. Nem fogom ragozni, csak annyit mondanék: kipróbáltam ezt a csodás trükköt. A szempillagöndörítő eltört, a sörösüveg zárva maradt. Engedd el, nem működik, ha sokat sörözöl, szerezz be inkább egy olyan kulcstartót, ami egyben sörnyitó is, és görbe estéken a társaság királynője lehetsz. Ja, és ha esetleg göndörítenéd a pilláidat, még azt is lesz mivel.