1. Semennyire nem nyugtatnak meg azok a baráti vigasztalások és statisztikák, hogy egy PICIT mindenkinek eltérnek a mellméretei. Köszi Irénke, egy PICI eltérés miatt mi sem hisztikéznénk! (És vajon, mitől van az, hogy míg a testpozitív mozgalomnak köszönhetően egyre több plus size, narancsbőrös, bajuszos és mindenféle nőt látsz, addig nem sok felemás mell jön veled szembe?!)

2. Nem érted, hogyan lehetséges, hogy embereket tudunk a Marsra küldeni, miközben a „felemásmell-problémára” még nem találtak ki megfelelő melltartót.

3. Miközben mások azon paráznak, hogy mit fog szólni a pasi, amikor először látja a feneküket/hasukat/lábukat meztelenül, addig te csak azon kattogsz, hogy mi lesz, ha lekerül a minden titkok őrzője, vagyis a melltartód.

4. A közel 20 féle fürdőruhafazonból talán kettő van, ami nem emeli ki még jobban az eltérést. Ám ha a kisebb oldalt tömöd csak ki szivaccsal, imádkozhatsz, hogy a rád tapadt vizes fürdőruciban ne látszódjon, ahogy a tömés megszívta magát vízzel.

5. Ha nem lenne elég, hogy az egyik nagyobb, mint a másik, akkor még a gravitáció nevű rohadék is rátesz egy lapáttal. Nincs ezen mit szépíteni; ez a gyakorlatban annyit jelent, ahogy múlik az idő, az egyik látványosan jobban fog lógni, mint a másik. (Arról, hogy a szoptatás miként hat a különbségekre, már ne is beszéljünk.)

 

6. Annyira beléd vésődött már a „probléma”, hogy reflexből sosem húzod ki magad rendesen, legfeljebb keresztbe tett kézzel vagy egy kicsit féloldalasan, hogy a tartásoddal tompítsd a különbséget.

7. Buktad a mellrésznél mintás pólókat és búcsút mondhatsz a feszülős felsőknek is. Túlságosan felhívják a figyelmet a helyzetre.